» Deschiderea coletului la livrare

Deschiderea coletului la livrare

Ai posibilitatea să plătești comanda numai după deschiderea coletului

La comenzile efectuate pe siteul www.soundstudio.ro, poți opta să plătești numai după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Când plasezi comanda, solicită deschiderea coletului pe site, iar când primești coletul, nu uita să soliciți curierului deschiderea pachetului, pentru a putea verifica starea produsului.

Deschiderea coletului la livrare nu iți va oferi posibilitatea de a verifica tehnic sau de a proba/testa produsul. În cazul în care după deschiderea coletului constați că produsul prezintă probleme de tip estetic, semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme, iți recomandăm să refuzi comanda, în acest caz trebuie să completezi un - Proces verbal de constatare, în prezența curierului, în momentul livrării. Procesul verbal nu poate fi completat ulterior, decât în fața curierului.

Dacă comanda a fost achitată online, și ai constatat nereguli la deschiderea coletului, suma achitată va fi restituită în contul din care s-a efectuat plata. În cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschidere colet la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de către cumpărător.