» Despre noi

Despre noi

Sound Studio Magazin Online de Instrumente Muzicale

Sound Studio este Magazinul Ideal de Instrumente si Echipamente muzicale ! Magazinul nostru online va propune o oferta diversificata de instrumente muzicale (instrumente cu coarde, clape, keyboard, instrumente de suflat si percutie), echipamente muzicale (boxe, amplificatoare, microfoane, procesoare de sunet, echipamente de studio etc.), precum si tehnica de lumini (moving head, reflectoare, proiectoare de efecte, lasere, spoturi, controlere dmx etc.)  

Prin Magazinul Nostru Puteti Cumpara Online Instrumente de Calitate

Magazinul Online Sound Studio comercializeaza instrumente muzicale de o mare varietate (chitara, clapa, keyboard, orga, sintetizator, saxofon, trompeta, clarinet, flaut, toba etc.), realizate de producatori recunoscuti in domeniu. Tot pe site-ul nostru veti gasi si accesorii pentru instrumente muzicale: accesorii pentru clape, accesorii pentru instrumente de suflat, cabluri etc.

Alege Sound Studio un Magazin de Incredere

Oferta Sound Studio include echipamente muzicale realizate la cele mai inalte standarde de calitate: casti, microfoane, statii de amplificare, boxe, mixere audio, echipamente de studio, procesoare de sunet etc. De asemenea, oferim servicii de sonorizare pentru orice fel de evenimente si scena modulara echipata complet.

Vizitati Sound Studio, un Magazin Online de Instrumente si Echipamente muzicale mereu la dispozitia Dvs.!