» Despre noi

Despre noi

Sound Studio Magazin Online de Instrumente Muzicale

Sound Studio este Magazinul Ideal de Instrumente și Echipamente muzicale ! Magazinul nostru online vă propune o ofertă diversificată de instrumente muzicale (instrumente cu coarde, clape, keyboard, instrumente de suflat și percuție), echipamente muzicale (boxe, amplificatoare, microfoane, procesoare de sunet, echipamente de studio etc.), precum și tehnică de lumini (moving head, reflectoare, proiectoare de efecte, lasere, spoturi, controlere dmx etc.)  

Prin Magazinul Nostru Puteți Cumpăra Online Instrumente de Calitate

Magazinul Online Sound Studio comercializează instrumente muzicale de o mare varietate (chitară, clapă, keyboard, orgă, sintetizator, saxofon, trompetă, clarinet, flaut, tobă etc.), realizate de producatori recunoscuți în domeniu. Tot pe site-ul nostru veți găsi și accesorii pentru instrumente muzicale: accesorii pentru clape, accesorii pentru instrumente de suflat, cabluri etc.

Alege Sound Studio un Magazin de Încredere

Oferta Sound Studio include echipamente muzicale realizate la cele mai înalte standarde de calitate: căsti, microfoane, stații de amplificare, boxe, mixere audio, echipamente de studio, procesoare de sunet etc. De asemenea, oferim servicii de sonorizare pentru orice fel de evenimente și scenă modulară echipată complet.

Vizitați Sound Studio, un Magazin Online de Instrumente și Echipamente muzicale mereu la dispoziția Dvs.!