NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air
 • Boss Katana Air

Boss Katana Air

Amplificator Chitara Electrica Katana Air

În stoc
2 ani

Amplificator Chitara Electrica Boss Katana Air

TON PREMIUM, LIBERTATE WIRELESS


Faceți cunoștință cu Katana-Air, primul amplificator wireless de chitară din lume. Dispunând de o nouă tehnologie de chitară wireless dezvoltată de BOSS, Katana-Air vă oferă libertatea de a cânta și de a practica fără hassling cu cabluri de chitară. Și cu ajutorul funcționării pe baterii, nu este nevoie să conectați un AC, deci puteți să cântați literalmente oriunde!

Deși compacte ca mărime, Katana-Air este serios în ceea ce privește calitatea sunetului. Echipat cu tonuri profesionale de amplificator și efecte de la amplificatoarele Katana de performanță, această minune wireless oferă sunete de chitară premium pentru orice stil de muzică. Pentru a extinde experiența fără cabluri, puteți să editați wireless și să organizați sunetele cu o aplicație dedicată și să improvizați pe cântece redate de pe smartphone-ul dvs. Cu inovația Katana-Air și chitara dvs. preferată, cântatul ocazional nu a fost niciodată mai convenabil și mai inspirat.


Confortul Suprem pentru Concerte și Practică

Cu ajutorul motorului său de sunet premium Katana și a funcționării wireless, Katana-Air facilitează utilizarea tonurilor de chitară bogate și dinamice, completate cu efecte avansate BOSS - oricând și oriunde. Și asta înseamnă că veți cânta mai des, vă veți îmbunătăți abilitățile și veți avea mai multă distracție. Atunci când doriți să cântați acasă, nu este nevoie să utilizați setup-ul mare sau să vă bazați pe sunetul uscat și neclar al unui amplificator mini de practică. Doar conectați emițătorul Katana-Air la chitara și cântați cu un sunet excelent de oriunde în cameră! Datorită dimensiunilor portabile și capacității sale de a funcționa pe baterii, Katana-Air este un companion la fel de excelent pentru călătorii, petreceri, sesiuni de improvizație cu prietenii și multe altele.


Tehnologie Wireless de Înaltă Performanță de la BOSS

Katana-Air este echipată cu o nouă tehnologie de chitară digitală cu latență redusă, dezvoltată de BOSS, oferind un sunet transparent și un răspuns foarte rapid, fără niciun decalaj sau căderi de sunet. Transmițătorul wireless inclus se poate conecta la orice chitară electrică și are indicatoare pentru starea bateriei și a curentului. Un port de cuplare convenabil în amplificator încarcă bateria în transmițător, oferind până la 12 ore de timp total de funcționare per încărcare.


Întotdeauna Pregătit pentru Cântat

Ori de câte ori inspirația lovește, Katana-Air este întotdeauna gata de acțiune. Funcționează în modul standby pentru a economisi energie atunci când este inactiv și se activează instantaneu când transmițătorul sesizează mișcarea. Aceasta înseamnă că puteți lăsa emițătorul conectat la chitara dvs., apoi porniți amplificatorul prin simpla ridicare a instrumentului! Și când vă opriți din cântat, transmițătorul revine în modul de așteptare pentru a conserva energia. În plus, transmițătorul stabilește automat conexiunea wireless optimă atunci când este fixată pentru încărcare, deci nu este necesară o configurare complicată.


Amplificator Katana Premium și Tonuri Efecte

Echipat cu aceleași tonuri și controale de modelare a sunetului găsite în amplificatoarele Katana de performanță, Katana-Air oferă sunete de inspirație pentru orice stil. Cinci caractere unice de amplificatoare oferă o gamă largă de tonuri, de la clean strălucitor la sunetul BOSS personalizat, Brown cu gain ridicat. Există chiar un caracter Acustic optimizat pentru a cânta la chitară acustico-electrică. Amplificatorul oferă, de asemenea, acces integrat la peste 50 de efecte BOSS, inclusiv mod, delay, reverb optimizate pentru sistemul audio stereo Katana-Air. Și cu șase memorii încorporate, aveți posibilitatea să stocați și să accesați setările preferate de amplificatoare și efecte în orice moment.


BOSS Tone Studio pentru dispozitivele Android și iOS

Katana-Air wireless este consturit și mai puternic, cu suportul pentru funcționarea wireless externă prin Bluetooth. Disponibil pentru dispozitivele iOS și Android, aplicația BOSS Tone Studio dedicată vă oferă controlul complet asupra Katana-Air chiar de pe smartphone sau tabletă. Puteți să ajustați toate comenzile panoului amplificatorului și să obțineți acces exclusiv la tipurile de efecte și rutări care sunt disponibile numai în aplicație. De asemenea, puteți salva setările în memoriile amplificatorului, puteți organiza biblioteci de sunete pe dispozitiv și puteți descărca gratuit colecții de patch-uri direct de pe BOSS Tone Central.


Ascultați Muzica dvs. Preferată și Cântați Împreună cu Aceasta

Katana-Air este un adevărat amplificator stereo cu două difuzoare personalizate și până la 30 de wați de putere totală, oferind un sunet mare și bogat, atât pentru amplificarea chitarei, cât și pentru reproducerea în întregime a muzicii. Prin Bluetooth, puteți să redați muzică de pe dispozitivul dvs. mobil și să cântați împreună cu melodii populare, melodii de acompaniament, lecții YouTube și multe altele. Și când doriți doar să vă relaxați, Katana-Air are dublu rol ca difuzor Bluetooth de înaltă calitate, pentru a vă bucura de melodii din biblioteca dvs. muzicală.


Producție Muzicală și Practică în Liniște

Katana-Air include, de asemenea, o ieșire stereo de căști/înregistrare cu simulare de cabinet de chitară. Aceasta vă permite să înregistrați în mod direct tonuri și efecte de amplificator de calitate profesională în software-ul dvs. de producție de muzică și să vă bucurați de un sunet stereo inspirat atunci când practicați în liniște cu căștile. Este posibil chiar să ajustați poziția microfonului de simulare a cabinetului cu comanda Air Feel în aplicația BOSS Tone Studio.

 

-Amplificator de chitară complet wireless cu tehnologia BOSS nou dezvoltată, care oferă sunet rock solid cu o latență ultra-scăzută
-Transmițătorul wireless personalizat se conectează la orice chitară electrică și se încarcă în timp ce se fixează în amplificator
-Transmițătorul oferă 12 ore de redare cu o singură încărcare și intră automat în modul de așteptare pentru a economisi curent atunci când nu este detectată nicio activitate
-Întotdeauna pregătit pentru a cânta, cu tehnologia de detectare a mișcării în transmițător, care scoate instantaneu amplificatorul din modul de economisire a energiei
-Tonurile premium derivate din seria amplificatoarelor din seria Katana, cu cinci caractere unice și acces la peste 50 de efecte BOSS de clasă mondială
-Șase memorii încorporate pentru stocarea configurațiilor preferate de amplificatoare și efecte
-Sistem puternic de difuzoare stereo cu sunet complet și până la 30 wați putere*
-Editați și organizați tonuri wireless cu aplicația BOSS Tone Studio pentru dispozitive mobile iOS și Android
-Cântați acompaniați de muzică transmisă wireless de la un dispozitiv mobil prin Bluetooth®
-Amplificator alimentat de opt baterii de dimensiune AA sau adaptor AC inclus
-Intrare auxiliară pentru conectarea dispozitivelor cu fir, plus căști/înregistrare pentru practică silențioasă și producție muzicală

*Katana-Air produce 30 de wați de putere atunci când este conectat la AC și 20 de wați de putere atunci când funcționează pe baterii.

Specificații

SetNu
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere30 W
Difuzoare2 x 3''
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa
Produse asemănătoare cu Boss Katana Air