Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Chitare/Bas
 4. »
 5. Amplificatoare Chitare Electrice
 6. »
 7. Amplificatoare
 8. »
 9. Amplificatoare Chitare Electrice Boss
 10. »
 11. Amplificator Chitara Electrica Boss WAZA Amp Head 75
Amplificator Chitara Electrica Boss WAZA Amp Head 75
 • Amplificator Chitara Electrica Boss WAZA Amp Head 75
 • Amplificator Chitara Electrica Boss WAZA Amp Head 75
2 ani

Amplificator Chitara Electrica Boss WAZA Amp Head 75

Brand: BossBoss
Seria: WAZA Amp Head 75
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 7438.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

DifuzoareNu
Efecte incorporateNu
Iesire castiDa
Iesire difuzor externDa
Iesire footswitchNu
Putere75 W
Tip amplificatorPe tranzistori
Boss

CEL MAI PUTERNIC TON DE ROCK ÎNTR-UN HEAD DE 75 WAȚI GATA PENTRU CONCERTE


BOSS Waza Amp Head 75 este un amplificator de 75 wați robust, născut din același spirit inovativ folosit în căutarea sunetului de rock ideal încă de la începuturile erei rockului. Amplificatoarele Waza și cabinetele aferente își au rădăcinile în lunga istorie a dezvoltării amplificatoarelor pentru chitare, și oferă sunetul original al primului stack amp rock. Mai mult, consecvent cu evoluția sunetului de chitară rock ideal, inginerii BOSS au descoperit propria lor interpretare numită “Waza Brown Sound.” În timp ce amplificatoarele Waza au fost născute din sufletul istoric al inovației, oferă expresivitate variind de la vintage la Waza Brown, plus expandabilitate și fiabilitate modernă. Cu seria de amplificatoare Waza, BOSS deschide noi teritorii pe piața aplificatoarelor pentru a realiza cel mai bun ton rock de chitară.
 


Spiritul istoric moștenit naște Sunetul Rock Ideal

Waza reprezintă expertiza și pasiunea BOSS, combinate cu spiritul istoric moștenit de la constructorii maeștri de amplificatoare. Împreună, cele două s-au unit pentru a crea sunetul rock ideal. Primul stack amp este în continuare de referință pentru amplificatoarele rock, chiar și acum. De-a lungul istoriei, constructorii maeștri au lucrat pentru a calibra fin acest design de amplificator clasic pentur a descoperi mai multe tonuri rafinate, iar sunetul hard rock faimos al anilor 70 și 80, de cele mai multe ori numit “brown sound”, s-a născut în această idee. Acest sunet extrem de căutat oferă multe caracteristici în echilibru perfect, incluzând dinamice care răspund nuanței de cântare a chitaristului, joase vibrante, medii puternice, prezență clară, netedă a înaltelor. Din fabrică, Waza Amp Head 75 include două caractere diferite de amplificatoare, selectabile din panoul frontal, permițându-vă să schimbați complet tonul amplificatorului după dorință. Setările interne oferă sunetul autentic al primului stack amp, setarea Engaging the Amplifier A comută instant la interpretarea minuțioasă BOSS a râvnitului sunet brown. Există și o setare Amplifier B de asemenea, care oferă un al treilea caracter care este disponibil prin adăugarea unei opțiuni Waza Tone Capsule. Pentru fiecare caracter de amplificator, aveți acces la patru canale—Clean, Crunch, Lead 1 și Lead 2—ce oferă o varietate mare de tonuri de rock, de la vintage la modern și mai departe.
 


Controlul Puterii și alte Opțiuni Moderne

Niciun player de amplificatoare cu tuburi nu poate rezista ridicării volumului pentru a obține un sentiment adevărat despre modul în care amplificatorul funcționează la maximum. Când secțiunea de ieșire funcționează într-adevăr, obțineți o textura mai accentuată și o senzație mai receptivă dinamic. Mulțumită capabilității controlului puterii incorporat în Waza Amp Head 75, vă puteți bucura de acest sunet și senzație inspiratore la orice volum, chiar și la volum scăzut. Waza Amp Head 75 include de asemenea și alte opțiuni moderne care completează spiritul său istoric și inovativ. Două EFX Loops cu rutare selectabilă pentru paralel sau în serie, permit o creativitate avansată a sunetului în combinație efecte de pedală sau de rack. Este disponibilă și o ieșire de microfon de voce care permite conectarea directă la mixere externe sau dispozitive de înregistrare. Iar cu comutatorul Air Feel, puteți schimba caracterul sunetului al microfonului de voce Un comutator special Cabinet Resonance de pe amplificator schimbă în mod magic coloratura sunetului cabinetului conectat. Adițional, un controler de picior inclus vă permite schimbarea canalelor și comută efectele on /off și este chiar și un conector USB Rec Out pentru a înregistra direct în calculator.
 


Durabilitate Sigură pentru Creativitate Liberă

În timp ce Waza Amp Head 75 oferă o putere amplă pentru orice fel de scenă, este lipsit de problemele comune de întreținere găsite în amplificatoarele pe tub care sunt suficient de puternice pentru concerte live. Arhitectura Waza elimină dezavantaje majore, cum ar fi deteriorarea la vibrații, înlocuirea tubului și alte preocupări costisitoare, făcând aplificatorul practic fără întreținere. Iar cu măiestria Waza, puteți conta pe istoricul BOSS dovedit de fiabilitate extremă și ani de rezistență în tot felul de situații profesionale. Cu un sunet excepțional și un design modern, Waza Amp Head 75 elimină stresul pentru profesioniștii concertelor, permițându-le să se concentreze pe inspirația creativă în timp ce interpretează.


 

-Spiritul moștenit de la maeștrii istorici și meșteșugul BOSS Waza se combină pentru a crea un amp head de 75 de wați cu sunet ideal pentru rock
-Buton selector pentru trei moduri de Amplificare pentru variații instante ale caracterului: legendarul stack tone vintage în poziția Internal, “Waza Brown Sound” în poziția A ca și Tone Capsule preinstalat și acces la opționalul Tone Capsule expansion în poziția B
-Patru canale comutabile (Clean, Crunch, Lead 1 și Lead 2) pentru fiecare caracter de amplificator
-Unitate rack 3U montată într-un cabinet de lemn dedicat
-Fiabil, amplificator de putere solid state de 75 wați fără mentenanță, proiectat cu circuit distinct.
-Power Control pe patru căi (1 W, 15 W, 50 W, MAX) permite un distors dulce de tub de putere la orice volum
-Expandabilitate modernă pentru situații diverse cu două EFX loops, linie de ieșire cu funcție de control Air Feel, controler de picior și multe altele.
-Cabinete de potrivire disponibile de 4 x 12” și 2 x 12” proiectate perfect pentru compatibilitate maximă

Produse asemănătoare