1 5 5 5
Amplificator Clapa Roland KC 80

Amplificator Clapa Roland KC 80

KC-80
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1630.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 135.83 Lei / lună


Distribuie pe

MERITĂ DE FIECARE DATĂ


Timp de peste două decenii, interpreții la claviatură de pretutindeni s-au bazat pe amplificatoarele KC ale lui Roland pentru un sunet puternic de înaltă fidelitate, caracteristici de mixaj incorporate, conectivitate versatilă și durabilitate în timp. Cea mai recentă generație poartă standardul KC de calitate, oferind în același timp noi îmbunătățiri adaptate nevoilor actualilor muzicieni. Cu un amplificator KC alături de voi, sunteți în controlul complet al setupului vostru scenic, astfel încât veți fi întotdeauna un sunet excelent și veți cânta cel mai bine. Si asta se merită de fiecare dată.

KC-80 de 50 de wați este o centrală de producție miniaturală cu canale de intrare cu trei linii, o intrare auxiliară dedicată și suport pentru un microfon vocal XLR. Comparativ cu generația precedentă KC-60, secțiunea de putere a fost complet reproiectată pentru o producție mai mare, o stabilitate mai bună și o reproducere mai bună a basului. În plus, woofer-ul de 10 inch a fost îmbunătățit pentru o calitate mai bună a sunetului. Dacă se dorește, performanța low-end poate fi extinsă prin acționarea unui subwoofer alimentat de la mufa Sub Out a amplificatorului.


Sunet Complet pentru Claviaturi și Instrumente Muzicale Electronice

KC-80 oferă reproducere audio completă într-un amplificator portabil ușor de purtat. Cabinetul are designul twin bass-reflex patentat de Roland, care oferă un răspuns extins la frecvențe joase fără distorsiuni. Împreună cu noua secțiune de putere reproiectată și cu un woofer de 10 inchi îmbunătățit, KC-80 oferă performanțe de bas chiar mai bune pentru amplificarea pianelor de scenă cu 88 de clape, orgilor și sintetizatoarelor, precum și a mașinilor cu ritm și a altor instrumente electronice.


Mixing 3+1 Incorporat

Cele trei canale de intrare de 1/4 inci KC-80 suportă claviaturi, mașini de ritm și diverse instrumente electronice. Există, de asemenea, un canal auxiliar cu intrări de 1/8 inch și RCA pentru conectarea smartphone-urilor, playerelor muzicale sau a altor dispozitive. Canalul 1 include și o intrare XLR, permițându-vă să conectați un microfon de voce pentru o versatilitate mai mare.


Conectivitate versatilă pentru Interpretare, Înregistrare și Exersare

Cu conectivitatea sa ușoară, KC-80 se integrează în orice mediu de redare. O linie de ieșire de 1/4-inch vă permite să conectați sistemele PA, monitoarele de scenă și dispozitivele de înregistrare. Există, de asemenea, o mufă Sub Out pentru conectarea la un subwoofer alimentat, cu un nivel convenabil legat de volumul principal al amplificatorului pentru controlul cu o singură atingere. Conectarea la mufa Căști dezactivează difuzoarele de la bord și Sub Out, perfecte pentru sesiuni de practică privată și verificarea sunetelor pe scenă cu căști.
 

-Un amplificator de claviatură compact și accesibil cu putere de 50 W
-Reproiectarea secțiunilor de amplificare a puterii și alimentare oferă o stabilitate sporită și o reproducere a basului îmbunătățită
-Sistem difuzor bidirecțional cu difuzoare de 10 inci și tweeter nou dezvoltate
-Mixing incorporat, cu patru canale de intrare de 1/4-inch, intrare auxiliară dedicată cu mufele de 1/8-inch și mufe RCA și master EQ
-Intrare XLR microfon, ieșire linie 1/4-inch, ieșire căști și ieșire sobwoofer
-Mufe metalice pentru durabilitate crescutăDifuzoare1 x 10``
Dimensiuni420 x 300 x 410 mm
Greutate12.5 kg
Iesire castiDa
Nivel zgomot–20 dBu
Nr. canale3
Putere50 W