Sennheiser HD-25 Replacement Cable

1
Sennheiser
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Sennheiser HD-25 Replacement Cable
  • Sennheiser HD-25 Replacement Cable
95.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Cablu Sennheiser HD-25 înlocuire
  • Cablu de înlocuire pentru HD-25
  • Mufă jack înclinată de 3,5 mm

Sennheiser HD-25 Replacement Cable

Cablu Sennheiser HD-25 Replacement Cable

Cablu Sennheiser HD-25 înlocuire Cable - Bucurați-vă de sunetul de clasă superioară cu acest cablu de înlocuire de înaltă calitate pentru căștile dvs. HD-25 de la Sennheiser.

Acest cablu de înlocuire este special conceput pentru HD-25 și vă permite să vă bucurați de muzica preferată în cel mai bun mod posibil. Cu o mufă jack înclinată de 3,5 mm, acest cablu se conectează ușor la dispozitivele dvs. audio și oferă o conexiune stabilă și clară. Indiferent dacă ascultați muzică acasă sau sunteți în mișcare, cu acest cablu aveți o calitate de sunet excelentă oriunde vă aflați.

Cablu are o lungime aproximativă de 1,5 metri, oferindu-vă suficient spațiu de mișcare și flexibilitate. Nu mai vă limitați la o lungime scurtă a cablului și bucurați-vă de libertatea de a vă bucura de muzică în orice situație. În plus, lungimea ideală a cablului vă permite să conectați căștile la o varietate de dispozitive, inclusiv la telefoane mobile, tablete, laptopuri și multe altele.

Înlocuirea cablului pentru HD-25 vă oferă posibilitatea de a înlocui un cablu deteriorat sau de a avea un cablu de rezervă pentru cazurile de urgență. Fiți pregătiți în orice moment pentru a vă bucura de muzică de înaltă calitate cu acest cablu de înlocuire fiabil și durabil.

Specificații Sennheiser HD-25 Replacement Cable
Lungime1.5 m
PentruCasti
Tip AccesoriiCablu
Tip cabluriAlte Cabluri
Tip MufaAlte Mufe , Jack connector (3,5mm)stereo

Pahome Sergiu

09.iun.2022

Produs bun si original.

Produsul a fost ce trebuie si pe deasupra si original Sennheiser. Livrarea a fost si ea foarte rapida. Recomand!


Produse asemănătoare cu Sennheiser HD-25 Replacement Cable