Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt

Safetex
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt
  • Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt
20.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Încărcare maximă WLL (de 5 ori): 750 kg
  • Standard: DIN EN 13889:2009-02
  • Culoare: negru, rezistent la abraziune

Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt

Carabiner Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt

Carabiner Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt

Acest carabiner Safetex Shackle de 8 mm are un aspect elegant și durabil. Designul său cu negru mat și capacitatea de a rezista la abraziune îl fac perfect pentru diverse aplicații.

Conform standardului DIN EN 13889:2009-02, acest carabiner are o încărcătură maximă WLL (de 5 ori) de 750 kg, asigurând astfel o rezistență și siguranță superioare.

Acest carabiner este fabricat dintr-un material rezistent la temperaturi extreme, putând să reziste în intervalul de temperatură -20°C - +200°C.

Cu un magazin de Ø 9,5 mm, acest carabiner este ușor de manevrat și utilizat în diferite situații. Dimensiunea nominală este de 5/16, ceea ce îl face potrivit pentru diverse nevoi.

Dimensiunile sale sunt: diametru Ø 8 mm și greutate de 90 g. Această combinație între greutatea ușoară și robustețea sa îl face ideal pentru activități în aer liber, precum alpinism, escaladă sau camping.

Alege acest carabiner Safetex Shackle 8mm cu șurub pentru a beneficia de o siguranță superioară și durabilitate în activitățile tale zilnice sau aventurile în natură!

Specificații Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt
Capacitate de sarcina750 kg
CuloareNegru


Produse asemănătoare Safetex Shackle 8mm black with Screwbolt