Gibson Standard Polish Cloth GG-925

Gibson
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Gibson Standard Polish Cloth GG-925
  • Gibson Standard Polish Cloth GG-925
27.00
În stoc · Comandă acum și expediem joi
2 ani
  • Carpa de curățare pentru instrumente muzicale
  • Fabricată din bumbac 100%
  • Produs de calitate standard

Gibson Standard Polish Cloth GG-925

Carpa de Curatare Gibson Standard Polish Cloth GG-925

Carpa de Curatare Gibson Standard Polish Cloth GG-925 este o carpa special conceputa pentru curatarea instrumentelor muzicale. Fabricata din bumbac 100%, aceasta carpa ofera o curatare eficienta a suprafetelor instrumentelor muzicale fara a lasa urme sau zgarieturi.

Carpa este ideala pentru curatarea chitarelor, bassurilor, mandolinelor, ukulelelor si a altor instrumente cu corzi. Este recomandata pentru pastrarea instrumentelor in conditii optime de igiena si aspect estetic.

Datorita materialului de calitate superioara, aceasta carpa este foarte absorbanta, astfel ca poate fi folosita si pentru a indeparta urmele de degete, grasime sau praf de pe suprafetele instrumentelor muzicale.

Carpa de Curatare Gibson Standard Polish Cloth GG-925 este indispensabila pentru orice muzician sau colectionar de instrumente muzicale. Cu dimensiunile sale generoase, aceasta carpa asigura o curatare completa si rapida a instrumentelor, fara a afecta finisajul sau calitatea acestora.

Alegeti Carpa de Curatare Gibson Standard Polish Cloth GG-925 si veti beneficia de o solutie eficienta si prietenoasa cu mediul pentru mentinerea instrumentelor muzicale in cea mai buna forma.

Specificații Gibson Standard Polish Cloth GG-925
SetNu
Tip AccesoriiDiverse accesorii pt chitari , Solutii de intretinere pt chitari


Produse asemănătoare Gibson Standard Polish Cloth GG-925