Casti Fender CXA1 Negru

Casti Fender CXA1 Negru

CXA1
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Cea mai bună modalitate de a vă bucura de un sunet premium Fender în mișcare, căștile CXA1 oferă sunet gata de scenă, împreună cu telefonia și controlul convenabil cu telefoane inteligente. Proiectate în Nashville, aceste căști confortabile, cu profil redus, combină confortul pernei, izolarea fonică și tehnologia personalizată patentată, pentru a crea o experiență imersantă de ascultare.

Custom Titanium Micro Drivers

Construite din titan, acești micro-drivere personalizate oferă un sunet clar și precis în întreaga gamă de frecvențe - chiar și în capătul superior - cu claritate lină și fără asprime.

Universal 3-Button Inline Remote with Microphone

Compatibil atât cu dispozitivele iOS, cât și cu dispozitivele Android, telecomanda inline vă permite să redați sau să întrerupeți muzica, să reglați volumul, să modificați melodiile și să răspundeți la apelurile telefonice fără probleme.

Low Profile Slimline Shell

Acest design subțire, subțire, este confortabil de purtat de ore întregi, în timp ce în același timp se etanșează canalul urechii împotriva interferențelor cauzate de zgomotul ambiental.
 

-Microfon în linie de înaltă calitate cu telecomandă cu 3 butoane pentru apeluri telefonice și control muzical

-Compatibil cu dispozitivele iOS și Android

-Designul unic realizat pentru monitoarele in ureche oferă un aspect universal

-Driver de titan microfon de 8,5 mm personalizat

-Răspuns de frecvență de 14Hz-22kHz pentru reproducerea reală a sunetului

-Include instrumentul de curățare, adaptorul pentru divertisment la bordul aeronavei, patru mărimi de vârf pentru ureche și cutie de transport

 CuloareNegru
Tip CastiIn ear
AccesoriiCablu
SistemIn-ear