1. Prima pagina
 2. »
 3. Casti
 4. »
 5. Casti Studio
 6. »
 7. Casti Studio Focal
 8. »
 9. Focal Clear MG Professional
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Focal Clear MG Professional
 • Focal Clear MG Professional
 • Focal Clear MG Professional
 • Focal Clear MG Professional
 • Focal Clear MG Professional

Focal Clear MG Professional

Clear MG
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
6850.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 570.83 Lei / lună

Distribuie pe

Casti Studio Focal Clear MG

Clear MG Professional este o pereche de casti esentiala pentru producatori si ingineri de sunet. Inginerii Focal au conceput un nou material pentru driverele full range de 40mm, si anume un con din magneziu. Acesta ofera o precizie uimitoare. Echilibrul tonal este remarcabil, precum basul articulat si nivelul de detaliu pe intregul spectru de sunet. Alaturi de tehnologiile de inalta performanta, Clear Mg Professional ofera un confort impresionant si o semnatura estetica unica. Curbura benzii de cap, cupele din spuma cu memorie, greutatea uniform distribuita... totul a fost conceput astfel incat sa uitati ca purtati o pereche de casti. Intre timp, culorile rosu si negru alaturi de semnatura de tip "fagure" de pe cupe ofera o nota de eleganta moderna.

- Un nou con din magneziu pentru o dinamica sporita

- Un echilibru tonal remarcabil pe intregul spectru de frecvente

- Confortabile si ergonomice

- Cabluri din cupru 2 OFC 24 AWG (1.2m + 5m spiralat)

- Carcasa de transport furnizata

Noul con din magneziu

Clear Mg Profesional incorporeaza drivere full-range de 40mm cu dom din magneziu. Gratie acestui nou con, experienta de sunet este foarte precisa, livrand un detaliu impresionant pe intregul spectru in timp ce mentine un echilibru tonal excelent.

Rapide si dinamice

Flexibilitatea membranei ofera o masa redusa, asadar mai multa dinamica si mai mult impact, in special pe partea de bas. Grila deschisa urmeaza profilul "M" al conului pentru a reduce mai departe efectele adverse. Frecventele inalte sunt liniare iar semnalele tranzitorii sunt respectate. Castile "dispar" in favoarea semnalului audio, cu calitatea de transfer fara compromis si chiar mai rapida.

Confort

Design-ul benzii de cap ofera o curba constanta. Greutatea castilor este uniform distribuita, prevenind fenomenul de presiune intr-un singur punct. Incinta solida este acoperita cu o vopsea neagra structurata, pentru un design elegant si rezistent la zgarieturi. In loc de utilizarea unei mecanici rotative verticale traditionala, aceasta a fost mutata in interiorul benzii de cap pentru confort sporit. Acest lucru permite o etansare excelenta, in special sub urechi, pentru a preveni orice "scurgeri" sonore. In sfarsit, cupele din spuma cu memorie ofera o senzatie extrem de confortabila.

Specificații
Tip CastiOver-Ear
SistemDeschis
Frecventa5-28000 Hz
Sensibilitate in dB104
Driver in mm40
Navigare inteligentă