» Casti wireless CROSSFADE 2 CODEX EDITION

Casti wireless CROSSFADE 2 CODEX EDITION

  • Casti wireless CROSSFADE 2 CODEX EDITION

Crossfade 2 Wireless Codex Edition este hibridul dintre Bluetooth si castile pur analogice cu sunet virtual identic in ambele moduri. Acestea includ Qualcomm aptX pentru sunet de calitate CD prin Bluetooth, Advanced Audio Codec (AAC) pentru cele mai bune performante de sunet pe dispozitivele iOS, împreună cu codecul sub-bandă "universal" (SBC).

Crossfade 2 pot fi, de asemenea, folosite în modul cu cablu prin introducerea unui conector de cablu in mufa pentru casti pentru a opri toate circuitele si pentru a atinge o latenta zero, esentiala pentru jocuri si pentru uz profesional. Realizat cu drivere de 50 mm cu diafragmă dubla si bobine CCAW de inalta rezolutie, fabricate în Japonia, Crossfade 2 sunt certificate de Japan Audio Society (JAS) la standardul Hi-Res Audio cand sunt folosite cu cablu.

Buretii mari de spuma cu memorie ofera confort ergonomic suplu pentru sesiuni de ascultare prelungite. Buretii si banda de sustinere SteelFlex se adapteaza capului si urechilor pentru a crea o izolare perfecta a zgomotului natural, un bas optim si un sunet profund 3D. Balamaua renumită CliqFold ofera o mobilitate maxima prin plierea intr-o husa portabila extrem de mica Exoskeleton.

Bucurați-va de castile dvs. cu Bluetooth pe o raza de pana la 10 metri distanta de dispozitivul dvs. si conectati-le cu doua dispozitive simultan, cum ar fi un smartphone si un laptop. Microfonul ascuns încorporat este special adaptat pentru apeluri telefonice si recunoastere vocala cu un cablu robust armat-1 Buton Speakeasy din fibra ARAMID, pentru utilizare prin cablu, inclus în cutie. Crossfade 2 Wireless Codex Edition ramane cu adevarat in patrimoniul V-MODA datorita combinatiei luxuriante de otel și piele vegana, respectând standardele militare ale recomandărilor de testare MIL-STD-810G.

Bateria litiu-ion reincarcabila incorporata ofera pana la +14 ore de muzica continua, divertisment si apeluri. Reincarcarea se face usor prin intermediul cablului USB elegant V-Micro. Cu FastCharge, 30 de minute de încarcare va ofera 4 ore de redare.

Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe https://www.soundstudio.ro/ sau la 0367 409 409 !