NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Juno-106 Model Expansion
  • Roland Juno-106 Model Expansion
  • Roland Juno-106 Model Expansion
  • Roland Juno-106 Model Expansion
  • Roland Juno-106 Model Expansion

Roland Juno-106 Model Expansion

Chei de licentiere Juno-106 Model Expansion

Disponibil în câteva luni
796.00
66.33
2 ani

Chei de licentiere Roland Juno-106 Model Expansion

SINTETIZATORUL DE BAZĂ AL ANILOR 80

Lansat în 1984 ca un sintetizator polifonic accesibil tuturor, JUNO-106 s-a ridicat din începuturi umile pentru a deveni un favorit al iubitorilor de sintetizatoare de pretutindeni. Oferă un bas puternic răscolitor, sunete ciupite delicate și pad-uri strălucitoare care stau perfect într-un mix, și chorus-ul integrat este esența legendei. Odată cu JUNO-106 Model Expansion, sunetul autentic al acestui clasic esențial al anilor '80 este acum disponibil pentru DAW și hardware-ul dvs. compatibil ZEN-Core.

Model Expansion pentru ZENOLOGY și compatibil cu hardware-ul ZEN-Core
Sunet și comportament autentice JUNO-106
Interfață clară și intuitivă pentru producție curgătoare
Polifonie extinsă față de hardware-ul original
Schimbați Expansiunile de Model și încărcați sunete instant
Setați starea virtualului JUNO-106 la ultra-vintage sau inițial

Sunete Legendare la Vârful Degetelor Voastre

JUNO-106 Model Expansion surprinde esența inspirației sale vintage cu realism și autenticitate uimitoare. Cu polifonie extinsă și interfață îndrăzneață modernă, aduce sunetul și experiența unică a hardware-ului original—fără cheltuieli și întreținere.

Construit pentru Viteză

Expansiunile de Model sunt proiectate pentru viteză și performanță în producția modernă. Când sunt găzduite în ZENOLOGY, profită din plin de interfața intuitivă a plug-in-ului, de utilizarea eficientă a procesorului, de controale tactile și de redimensionare ușoară. Și puteți schimba Expansiunile de Model și încărca sunetele instantaneu, fără întreruperi în fluxul vostru creativ.

Software. Hardware. Oriunde.

Model Expansions funcționează în DAW prin ZENOLOGY și îmbunătățesc instrumentele hardware ZEN-Core compatibile precum JUPITER-X, FANTOM și multe altele. Deci, fie că sunteți în studio, pe scenă sau în deplasare, sunetele preferate sunt gata când sunteți voi gata.Produse asemănătoare cu Roland Juno-106 Model Expansion