Roland JX-3P Synthesizer

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland JX-3P Synthesizer
  • Roland JX-3P Synthesizer
  • Roland JX-3P Synthesizer
  • Roland JX-3P Synthesizer
1.111.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Roland JX-3P Synthesizer

Chei de licentiere Roland JX-3P Synthesizer

UN SINTETIZATOR ROLAND DE REFERINȚĂ, DISPONIBIL ACUM CA PLUG-IN PENTRU DAW-UL TĂU

Sintetizatorul Software JX-3P este o replică detaliată la nivel de componentă a JX-3P cu șase voci lansat în 1983. Acest instrument de referință a creat o eră de programabilitate ușoară și reglare stabilă prin intermediul oscilatoarelor controlate digital. Și împreună cu JUPITER-6, a fost primul sintetizator Roland echipat cu MIDI. Inconfundabil cu sunetul original, sintetizatorul software JX-3P aduce faimoasa vibrație analogică Roland a anilor '80 în workflow-ul tău modern.

Sintetizatoarele au explodat în popularitate în anii 1980, ajungând în toate domeniile muzicii populare. Prin controlul digital de ultimă generație și programabilitatea butoanelor prin apăsare, JX-3P a făcut ca sunetele grozave de sintetizator să fie ușor și accesibile pentru toate tipurile de muzicieni.

JX-3P a condensat sunetul Roland semnat în preseturi uimitoare, susținute de un design frumos construit cu meșteșug meticulos. A fost un sintetizator pentru tânărul muzician aspirant și profesionist virtuos deopotrivă, oferind frecvențe medii prezente, înalte strălucitoare și frecvențe de bas percusive. Adăugând apoi suportul MIDI revoluționar, este ușor de văzut de ce această unitate puternică prietenoasă a fost atât de populară și iubită. Și, în timp ce interfața era un model de simplitate, PG 200 Synthesizer Programmer era disponibil ca o opțiune pentru cei care doreau să sape mai adânc cu un control direct.

Folosind gama de sunete clasice cu instrumente cu coarde până la pad-uri zdrobitoare metalice, această capodoperă polifonică vă va stârni focul creativ. Prezintă o replicare la nivel de componentă a texturilor luxoase ale JX-3P, împreună cu numeroase îmbunătățiri pentru muzicienii moderni:

Utilizează plug-in-ul JX-3P precum hardware-ul, sau explorați crearea avansată de sunet cu programatorul virtual PG-200
Butonul de stare ajustează sunetul JX-3P, de la curat și clar, la cald și distorsionat
Două anvelope complet ajustabile
Polifonie opt voci
Arpegiator integrat care se sincronizează cu DAW-ul tău
Chorus original JX-3P, plus reverb modern și efecte de delay cu sincronizare la tempo

JX-3P acceptă, de asemenea, formatul nostru PLUG-OUT oferind operarea intuitivă, directă cu ajutorul sintetizatorului hardware Roland System-8. Parametrii PG-200 sunt mapați automat la controalele ample ale SYSTEM-8, oferind un JX-3P/PG-200 cu caracteristici complete pe care le poți duce pe scenă fără computer. De asemenea, este posibil să folosești SYSTEM-8 sau un Roland Boutique JX-03 pentru controlul personalizat al plug-in-ului software JX-3P.Produse asemănătoare cu Roland JX-3P Synthesizer