NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland JX-8P Model Expansion
  • Roland JX-8P Model Expansion
  • Roland JX-8P Model Expansion
  • Roland JX-8P Model Expansion
  • Roland JX-8P Model Expansion

Roland JX-8P Model Expansion

Chei de licentiere JX-8P Model Expansion

Disponibil în câteva luni
796.00
66.33
2 ani

Chei de licentiere Roland JX-8P Model Expansion

ANALOG AVANSAT DIN ZORII EREI DIGITALE

Lansat în 1985, inovativul JX-8P a făcut un pas analog înainte, cu capabilități care ar putea genera tonuri asociate cu sintetizatoarele digitale, făcându-l mult mai versatil. Cu JX-8P Model Expansion, reintroducem pentru prima dată vocea unică a acestui foarte dorit clasic. Funcțiile de editare la îndemână ale programatorului PG-800 care îl însoțește, sunt de asemenea incluse, integrate cu atenție în interfața utilizatorului.

Model Expansion pentru ZENOLOGY și compatibil cu hardware-ul ZEN-Core
Sunet și comportament autentice JX-8P
Include funcțiile programatorului PG-800
Interfață clară și intuitivă pentru producție curgătoare
Polifonie extinsă față de hardware-ul original
Schimbați Expansiunile de Model și încărcați sunete instant
Setați starea virtualului JX-8P la ultra-vintage sau inițial

Sunete Legendare la Vârful Degetelor Voastre

JX-8P Model Expansion surprinde esența inspirației sale vintage cu realism și autenticitate uimitoare. Cu polifonie extinsă și interfață îndrăzneață modernă, aduce sunetul și experiența unică a hardware-ului original—fără cheltuieli și întreținere.

Construit pentru Viteză

Expansiunile de Model sunt proiectate pentru viteză și performanță în producția modernă. Când sunt găzduite în ZENOLOGY, profită din plin de interfața intuitivă a plug-in-ului, de utilizarea eficientă a procesorului, de controale tactile și de redimensionare ușoară. Și puteți schimba Expansiunile de Model și încărca sunetele instantaneu, fără întreruperi în fluxul vostru creativ.

Software. Hardware. Oriunde.

Model Expansions funcționează în DAW prin ZENOLOGY și îmbunătățesc instrumentele hardware ZEN-Core compatibile precum JUPITER-X, FANTOM și multe altele. Deci, fie că sunteți în studio, pe scenă sau în deplasare, sunetele preferate sunt gata când sunteți voi gata.Produse asemănătoare cu Roland JX-8P Model Expansion