Roland SH-101 Software Sintetizator

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland SH-101 Software Sintetizator
  • Roland SH-101 Software Sintetizator
  • Roland SH-101 Software Sintetizator
  • Roland SH-101 Software Sintetizator
  • Roland SH-101 Software Sintetizator
  • Roland SH-101 Software Sintetizator
535.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Roland SH-101 Software Sintetizator

Chei de licentiere Roland SH-101 Software Sintetizator

MICUL SINTETIZATOR CARE POATE

Sintetizatorul software SH-101 este o replică ultra-detaliată a celebrului Roland SH-101. Bazat pe modelarea avansată la nivel de circuit, plug-in-ul recreează perfect sunetele analogice originale ale originalului, care au format zeci de ani de stiluri de muzică electronică.

Frumusețe în Simplitate

Lansat în 1982, SH-101 a fost proiectat având în vedere portabilitatea și accesibilitatea. Comparativ cu numeroasele sintetizatoare complexe disponibile la vremea respectivă, a oferit o structură monofonică simplă și o voce caracteristică, care a fost rapid programată și expertă în tonuri luminoase, tăioase și efecte sonore interesante. Și cu opțiuni de culoare pe gri, albastru și roșu, alimentare cu baterii și capacitatea de a fi utilizat ca și un keytar, acest sintetizator monofonic modest, dar atrăgător, a fost un succes pentru muzicienii avansați dornici să redefinească imaginea claviaturilor de pe scenă.

Monstrul Mono

Aspectul și sunetul dinamic al SH-101 au dovedit că lucrurile mari vin în pachete mici și a fost un instrument perfect pentru artiștii de succes al noului val de la acea vreme. Ulterior a fost redescoperit de o nouă generație de muzicieni și producători de muzică electronică, care au folosit-o pentru a alimenta fundația pentru house, techno și alte stiluri emergente. Până în ziua de azi, basul dificil de înțeles al lui SH-101 și sunetele unice de lead continuă să fie căutate de artiștii de muzică electronică din întreaga lume.

Propriul tău Plug In SH-101

Prin implicarea directă cu inginerii originali ai SH-101, plug-in-ul nostru SH-101 recreează cu atenție sunetul hardware-ului până la comportamentul circuitelor originale. Are toate sunetele și caracteristicile grozave ale instrumentului original, plus funcții noi care îi extind capabilitățile:

Anvelopă dedicată pentru filtru
Două forme suplimentare pentru LFO
Gamă extinsă a octavei pentru VCO
Control ton VCA
Efecte moderne: reverb, bit-crusher și delay sincronizat cu tempo
Arpegiator avansat sincronizat cu tempo-ul
Mai multe interfețe cu toate cele trei culori originale

Integrare cu Hardware

SH-101 acceptă, de asemenea, formatul nostru PLUG-OUT pentru operarea extinsă cu ajutorul sintetizatorului hardware SH-101A, SYSTEM-8, SYSTEM-1 sau SYSTEM-1m. Utilizați plug-inul DAW cu ajutorul unor comenzi accesibile sau duceți SH-101 pe scenă fără a fi nevoie de un computer.Produse asemănătoare cu Roland SH-101 Software Sintetizator