NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland SH-2 Software Sintetizator
  • Roland SH-2 Software Sintetizator
  • Roland SH-2 Software Sintetizator
  • Roland SH-2 Software Sintetizator

Roland SH-2 Software Sintetizator

Chei de licentiere SH-2 Software Sintetizator

Disponibil în câteva luni
523.00
43.58
2 ani

Chei de licentiere Roland SH-2 Software Sintetizator

REPLICA INTEGRALĂ A CLASICULUI SINTETIZATOR SH-2

Software Sintetizator SH-2 este o reproducere sonoră autentică a sintetizatorului clasic SH-2 de la Roland din 1979. Renumit pentru tonul său vintage brut, VCO-ul dublu al SH-2, plus configurarea sub-oscilatoarelor, emite sunete de bas gras devastatoare, lead-uri tăioase și efecte sălbatice.

Petrecere ca în1979

La sfârșitul anilor 1970, sintetizatoarele au trecut printr-o tranziție semnificativă odată cu dezvoltarea polifoniei și a memoriei de patch-uri integrate. Pe măsură ce producătorii de sintetizatoare din întreaga lume au început să dezvolte aceste noi tehnologii, Roland a lansat un sintetizator monofonic aparent rudimentar—actualul clasic SH-2.

Locul pentru Bas

Lansat în același timp cu pionierul Roland JUPITER-4, funcționalitatea SH-2 a fost conservatoare prin comparație. Dar configurația sa cu două VCO și un sub-oscilator i-a dat, în esență, trei VCO, ceea ce îl face capabil de tonuri sintetice analogice extrem de grase și calde. Până în ziua de azi, mulți amatori de sintetizatoare simt că produce cele mai puternice sunete de bas de sinteză care cutremură pământul, din toate timpurile.

Propriul tău Plug In SH-2

SH-2 software folosește cunoștințele profunde ale Roland despre unitățile originale pentru a capta fidel fiecare detaliu fin, chiar și până la interacțiunea dintre circuitele individuale. Totul a fost reprodus exact, de la VCF-ul auto-oscilant la caracteristicile de atac și de decay ale anvelopei abrupte. Sunt prezente caracterul armonic unic și tonalitatea oscilantă a originalului, la fel ca și comportamentele care apar doar în circuitele analogice, precum efectul subtil asupra tonalității atunci când parametrii care nu au legătură cu tonul real sunt reglați. Există chiar și câteva funcții noi care nu erau disponibile pe original:

Gama VCO este extinsă până la 64' pentru un basul ultra-profund
Două anvelope ADSR
Efecte moderne: reverb, delay sincronizat cu tempo, și bit-crusher
Auto-bend cu suport pentru acțiuni inverse
Arpegiator sincronizat cu tempo-ul

Integrare cu Hardware

SH-2 acceptă, de asemenea, formatul nostru PLUG-OUT pentru operarea extinsă cu ajutorul sintetizatorului hardware Roland System-8. Transferați sunete între hardware și software și viceversa, și instalați PLUG-OUT direct în sintetizatorul hardware pentru a crea un SH-2 autonom care merge oriunde și nu necesită un computer. Puteți utiliza, de asemenea, butoanele și slidere hardware pentru control direct atunci când plug-in-ul este găzduit în DAW.Produse asemănătoare cu Roland SH-2 Software Sintetizator