Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator
  • Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator
  • Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator
  • Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator
  • Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator
372.00
Stoc epuizat
2 ani

Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator

Chei de licentiere Roland Sound Canvas VA Software

Chei de licentiere Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator

STEAUA DE AUR A MODULELOR DE SUNET GS

Pentru prima dată lansat în 1991, seria Sound Canvas de la Roland a fost mult timp standardul de facto al modulelor de sunet GS, iar acum poți accesa această sursă de sunet clasică ca plug-in. Sound Canvas VA vine cu peste 1.600 de sunete de înaltă calitate, 64 de efecte insert diferite, efecte globale precum reverb și EQ și funcții extinse de editare a sunetului. De asemenea, sunt incluse mapări de sunet pentru a reda fișiere MIDI create pe SC-88 Pro și alte module hardware Canvas. Combinând sunete clasice cu tehnologiile actuale, Sound Canvas VA este evoluția modernă a unui sunet de referință.

Instrument virtual compatibil cu GS pentru Windows și Mac
Include 1.600 de sunete de înaltă calitate și 63 de kituri de tobe care acoperă aproape fiecare gen muzical
Fiecare instanță plug-in suportă 16 părți și polifonie de până la 64 de note
Funcțiile Editor de Tonuri și Editor de Efecte permit personalizarea sunetului
Acceptă automatizarea DAW-ului pentru o varietate de parametri

Editor de Ton pentru Personalizarea Sunetelor

Sound Canvas VA dispune de un puternic editor integrat pentru reglarea sunetelor în detalii fine. Interfața grafică simplifică crearea de tonuri originale folosind filtre, anvelope și numeroși parametri de sunet GS. De asemenea, puteți salva sunete și încărca rapid favorite din biblioteca personalizată.

Efecte Încorporate

Sound Canvas VA vine cu 64 de tipuri de efecte insert, plus reverb global, chorus, delay și EQ, toate ușor reglabile printr-o interfață intuitivă. Mulți parametri de efect acceptă automatizarea și este ușor să salvați și să accesați setările de efecte. Fiecare plug-in acceptă un efect insert simultan, dar puteți deschide mai multe instanțe de plug-in pentru a utiliza efecte insert suplimentare pe diferite piste, după cum este necesar.

Mapări Sunet

Încărcat cu mapări de sunet pentru SC-8820, SC-88 Pro, SC-88 și SC-55, puteți utiliza Sound Canvas VA pentru a reda fișiere create cu acele module hardware originale.*

*Mixul echilibrat, tonul și sincronizarea pot varia ușor de sunetul hardware-ului original, în funcție de datele fișierelor și procesarea din aplicația gazdă. În plus, este posibil ca mesajele exclusive din sistem conținute în track-urile SMF să nu fie recunoscute cu unele host-uri.Produse asemănătoare cu Roland Sound Canvas VA Software Sintetizator