1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Software audio
 6. »
 7. Chei de licentiere
 8. »
 9. Chei de licentiere Roland
 10. »
 11. Roland TB-303 Software Bass Line
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland TB-303 Software Bass Line
 • Roland TB-303 Software Bass Line
 • Roland TB-303 Software Bass Line

Roland TB-303 Software Bass Line

Chei de licentiere TB-303

Disponibil în câteva luni
784.00
65.33
2 ani

Chei de licentiere Roland TB-303 Software Bass Line

SUNETUL CARE A DAT NAȘTERE UNEI MIȘCĂRI

Având o semnătură sonoră inconfundabilă plină de căldură, energie și caracter, Roland TB-303 Bass Line a definit mișcarea acid house a sfârșitului anilor 1980. Complet neînțeles când s-a lansat în 1981, adevărata revoluție a început câțiva ani mai târziu, când producătorii de muzică electronică au redescoperit cutia ciudată, dezlănțuind sunetul hipnotic, lichid care a captivat o generație. Software Bass Line TB-303 oferă acest instrument istoric într-un plug-in DAW, cu precizie sonoră la nivel de circuit și îmbunătățiri moderne utile.

Inceputuri Modeste

Unele instrumente sunt atât de novatoare încât creează genuri muzicale întregi. TB-303 este unul dintre aceste instrumente influente, dar nu a fost întotdeauna văzut așa. Când Roland a lansat TB-303 în 1981, a fost comercializat ca o mașină de bas computerizată pentru a simula o chitară bas tradițională, dar nu a reușit să atragă atenția. Mai târziu, muzicieni de electronică inventivi au descoperit 303, adesea pe piața de ocazie, și au găsit noi utilizări pentru low end-ul său fluid.

Statut de Legendă

Folosind 303 în moduri noi, DJ Pierre și Phuture au fost pionierii a ceea ce a fost cunoscut sub numele de acid. Acest nou sunet a aprins alte genuri electronice de muzică și, cum a influențat Roland TR-808 hip-hop-ul, TB-303 a jucat un rol esențial în cultura rave din anii '80 spre final și începutul anilor '90. Deși nu putem înțelege niciodată cu adevărat de ce sunetul 303 îi face pe oameni să vrea să danseze, nu se poate neaga puterea, influența și capacitatea neclintită de a da startul unei petreceri.

Propriul Tău Plug In TB-303

Software Bass Line TB-303 duce instrumentul clasic la nivelul următor. Utilizarea modelării Analog Circuit Behavior, virtualul TB-303 surprinde tonul hipnotic al hardware-ului original și formează complementul perfect pentru TR-909 și alte instrumente clasice Roland. Interfața legendară și semnătura zdrobitoare a originalului sunt perfect reproduse, adăugând în același timp noi caracteristici care cu siguranță ar fi întors capetele în trecut:

Fereastră de Editare

Noua fereastră de editare a 303 este una dintre cele mai marcante caracteristici. Pentru prima dată, puteți crea și edita pattern-uri cu o interfață vizuală. Cu capacitatea de a vedea ADN-ul unui pattern presetat, puteți edita o variație sau puteți începe de la zero, apoi editați pas cu pas un nou pattern, folosind până la șase octave cu game definite de utilizator, accente, slide-uri, manipulare a tonului și multe altele. Noile funcții de randomizare/generare creează o ofertă nesfârșită de pattern-uri clasice 303.

Cinci Moduri de Redare

Cu cinci noi moduri de redare (Forward/Reverse/FWD&REV/Invert/Random) Software Sintetizatorul TB-303 crește posibilitățile de experimentare. Aceste funcții noi permit alchimiștilor sunetului să răsucească și întoarcă basul, schimbând direcția la dorință.

Mai Multă Memorie și Manipulare

Pentru prima dată, TB-303 poate salva până la 64 de pattern-uri și 64 de patch-uri per bancă. Cele opt variații ale unui pattern sunt încă accesibile pe interfața utilizatorului. În plus, cu 32 de pattern-uri prestabilite și 48 de sunete unice, 303 vine completat cu template-uri sonore pentru a fi explorate.

Panoul Secret

Un panou ascuns din colțul din dreapta-dreapta al 303 deblochează o varietate de noi funcții de colorare a tonului. Explorați modificarea circuitului extins prin intermediul noilor butoane VCF, Vintage Condition și Master Tune. Efectele încorporate, inclusiv distorsiunea și delay-ul cu sincronizarea la tempo, sunt sigure că inspiră idei proaspete.

Virtual Acid: TB-303 pentru o Nouă Generație

Roland Cloud TB-303 oferă mijloacele de a emula trecutul sau de a deschide noi căi curajoase. Este un instrument cu o istorie mândră de a agita status quo-ul și de a sfida așteptările. Folosiți TB-303 pentru a lăsa o amprentă asupra sunetelor de mâine și a deveni parte a unei moșteniri muzicale de durată.

Funcții Cheie ale Plugin-In-ului

64 pattern-uri per bancă
64 patch-uri per bancă
48 preseturi din fabrică și 32 preset-uri de pattern-uri incluse
Opt variații per pattern
Nouă fereastră de editare grafică pentru introducerea pașilor, modificarea și crearea pattern-ului
Modificarea circuitului prin butoanele VCF Trim, Vintage Condition și Master Tune.
Butonul de condiție ajustează vârsta și starea hardware-ului virtual
Overdrive/compressor și delay cu sincronizare cu tempo-ul
Pattern drag-and-drop a datelor MIDI/audio în DAW-ul tău
Cinci moduri de redare: Forward, Reverse, Fwd & Rev, Invert, și Random
Întindere pe șase octave (C0 la C6)
Blocare poziție in DAW

Integrare cu Hardware

Asocierea cu TB-03 Roland Boutique sintetizator sau TB-3 Touch Bassline oferă un control la îndemână pentru plug-in.Produse asemănătoare cu Roland TB-303 Software Bass Line