1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Software audio
 6. »
 7. Chei de licentiere
 8. »
 9. Chei de licentiere Roland
 10. »
 11. Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
 • Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
 • Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
 • Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
 • Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer
 • Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer

Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer

Chei de licentiere Zenology Pro Advanced Software Synthesizer

Indisponibil momentan
1206.00
100.50
2 ani

Chei de licentiere Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer

Personalizează-ți sunetul.

Profitați de vasta putere a Sistemului de Sinteză ZEN-Core și intrați în lumea designului personalizat al sunetului cu ZENOLOGY Pro. Veți obține calitatea și eficiența uimitoare a sunetului ZENOLOGY, plus o interfață extinsă pentru a crea sunete noi, care vă vor inspira muzica.

Sistemului de Sinteză ZEN-Core cu capacități depline de editare
Peste 3500 de patch-uri și kituri de tobe, ușor de extins la peste 7000
Arhitectură puternică de sintetizator cu până la patru parțiale per ton
4 oscilatoare cu 9 forme de undă analogice virtuale, Supersaw, noise, PCM și PCM SYNC
1840 forme de undă PCM, ușor de extins la peste 7000
10 tipuri de filtre, inclusiv JUPITER și alte modele iconice
11 forme LFO, incluzând Step LFO-uri sincronizate cu tempo cu 37 de curbe per step
90 de efecte, inclusiv procesoare Roland vintage precum chorusul JUNO-106
Editați în software și exportați către hardware-ul ZEN-Core precum FANTOM, JUPITER-X și multe altele

Preluați controlul.

Sistemul de Sinteză ZEN-Core oferă o serie de parametri detaliați pentru a dezvolta sunete mari și complexe cu mișcare animată Cu interfața sa clară, redimensionabilă și vizualizările multiple de editare, ZENOLOGY Pro oferă acces complet la fiecare aspect al ZEN-Core, permițându-vă să creați sunete pe care doar vi le-ați imaginat.

Mergeți mai departe.

ZEN-Core este foarte flexibil și se bazează pe voci discrete de sintetizatoare—fiecare conținând un oscilator flexibil, un filtru, un amplificator, LFO-uri duble și efecte luxuriante. Puteți utiliza până la patru parțiale simultan, alegând dintre mii de forme de undă, 10 tipuri de filtre modelate și 11 forme LFO. Combinând mai multe tipuri de sinteză, efecte luxuriante și capabilități de modulare profundă, puteți să construiți sunete uimitoare care să provoace idei noi.

Generați dinamism.

Oscilatoarele de joasă frecvență adaugă mișcare sunetelor statice—iar mai multe LFO-uri înseamnă mai multe posibilități de modulație. ZENOLOGY Pro are două LFO-uri per parțial cu 11 diferite forme de LFO. Cu patru parțiale per ton, adică opt LFO-uri simultane într-un patch! Și Step LFO-urile ale ZEN-Core au 16 pași de automatizare sincronizată cu tempo, cu 37 de opțiuni de curbă per pas pentru pasaje în evoluție lungă, texturi animate în stil modular și sunete cu mișcare profund complexă.

Tobe de designer.

ZENOLOGY Pro are o selecție uriașă de sunete de tobe gata de manevrat, inclusiv faimoase mașini de ritm Roland, kituri acustice naturale, sunete electronice autentice și kituri hibride exotice care utilizează straturi și combinații. Folosește-le în melodiile tale, sau combină-le pentru a construi kituri personalizate de vis. Veți obține mai multe vizualizări de editare pentru un control precis asupra fiecărei piese de kit, plus șase compresoare pentru tobe dedicate pentru un impact maxim și percusivitate.

Extrem de eficient.

Procesoarele de efecte Roland sunt la fel de venerate ca echivalentele lor legendare. Chorusuri oscilante JUNO-106 și CE-1, delay-uri spațioase și efecte unice precum SDD-320 Dimension D sunt doar câteva dintre cele 90 de efecte ale ZENOLOGY Pro care îți pot contura și colora sunetul.

Model perfect

Cu sprijinul colecției noastre în creștere de Expansiuni de Modele, puteți transforma instantaneu ZENOLOGY Pro într-un instrument complet diferit, cu propria personalitate sonică, caracteristici și tonuri prestabilite. De la rarități și mult doritele clasice, până la design-urile de mâine, Model Expansions vă oferă un acces fără precedent la lumea istorică și în continuă evoluție a sintetizatoarelor Roland.

Un univers al sunetului.

Cu ZENOLOGY Pro, aveți mii de patch-uri și toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea aproape orice sunet de la zero. Dar puteți accesa și colecția în continuă creștere de pachete de sunet, expansiuni de undă și expansiuni de modele de pe Roland Cloud, care oferă o paletă extinsă de puncte de pornire pentru a crea tonuri și texturi complet noi.

Găsește-ți calea.

Cu mii de sunete disponibile, browserul prietenos și informativ al ZENOLOGY Pro te ajută să găsești exact ceea ce cauți. Filtrează și organizează sunetele, evaluează favoritele și chiar creează-ți bănci personalizate—așa că indiferent de modul în care lucrezi, sunetele tale nu sunt niciodată departe

Hardware și software în armonie.

ZENOLOGY Pro funcționează perfect cu hardware-ul Roland compatibil precum FANTOM, JUPITER-X și RD-88. Utilizați ZENOLOGY Pro pentru a crea tonuri ZEN-Core personalizate și utilizați aceleași sunete în instrumentele dvs. DAW și hardware. Puteți chiar să partajați sunete Model Expansion între ZENOLOGY Pro și JUPITER-X/Xm.Produse asemănătoare cu Roland Zenology Pro Advanced Software Synthesizer