Yamaha F370 Black

Yamaha
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha F370 Black
  • Yamaha F370 Black
  • Yamaha F370 Black
  • Yamaha F370 Black
939.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Fata: molid
  • Partea de jos și laterale: Nato
  • Gât: NATO

Yamaha F370 Black

Chitara Acustica Yamaha F370 Black

Chitara Acustica Yamaha F370 Black

Chitara acustica Yamaha F370 Black este un instrument muzical de inalta calitate, ideal pentru orice pasionat de muzica. Aceasta chitara impresioneaza prin sunetul sau puternic si clar, fiind perfecta pentru interpretarea diferitelor stiluri muzicale.

Chitara are o constructie solida cu fata din molid, care ofera rezonanta si proiectie excelenta. Partea de jos si laterale sunt realizate din nato, un lemn durabil si rezistent la variatii de temperatura si umiditate.

Gatul acestei chitare acustice este confectionat din nato, asigurand astfel stabilitate si confort in timpul interpretarii. Tasta este realizata din lemn de trandafir, cunoscut sub numele de Dalbergia latifolia, conferind un aspect elegant chitarei.

Chitara Yamaha F370 Black dispune de 21 freturi, oferind o gama larga pentru interpretarea melodiilor preferate. Capetele de masina sunt turnate sub presiune si placate cu crom de inalta calitate, asigurand o precizie excelenta in acordare.

Aceasta chitara acustica Yamaha F370 Black este disponibila in culoarea negru, oferind un aspect elegant si modern. Indiferent daca esti incepator sau avansat, aceasta chitara iti va oferi o experienta muzicala exceptionala.

Specificații Yamaha F370 Black
SetNu
Dimensiune4/4 peste 14 ani
CutawayNu
Nr Corzi6
FataMolid
SpateNato
GatNato
CuloareBlack
Husa sau TocNu
Greutate3.7 kg


Produse asemănătoare cu Yamaha F370 Black