Paiste PST5 Medium Crash 14

Paiste
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Paiste PST5 Medium Crash 14
  • Paiste PST5 Medium Crash 14
333.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Dimensiuni: 14
  • Greutate: medie
  • Volum: mediu spre puternic

Paiste PST5 Medium Crash 14

Cinel Paiste PST5 Medium Crash 14

Cinel Paiste PST5 Medium Crash 14 este un cinel de crash din seria Paiste PST5, cu un diametru de 14.

Aceasta este o alegere excelentă pentru orice baterist care caută un sunet puternic și expresiv. Cu o greutate medie, acest cinel producă un sunet medium spre puternic, perfect pentru muzica rock sau alte stiluri similare.

Prezentând un sunet wash-ul, acest cinel oferă un sound vibrant și dinamic. Este ideal pentru accentuarea în anumite momente ale pieselor și adaugă o notă de intensitate și viață în interpretare.

Cu o durată de sustain medie lungă, acest cinel permite sunetului să se răspândească în mod natural, permițând notei să reziste o perioadă adecvată de timp. Astfel, sunetul cinelului va dura suficient de mult pentru a fi auzit în cadrul unei interpretări muzicale.

Caracteristicile sale de clopot sunt integrate în sunetul general al cinelului, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de profunzime și complexitate. Această caracteristică face ca acest cinel să fie versatil și să se potrivească într-o varietate de stiluri și genuri muzicale.

Alegeți un cinel Paiste PST5 Medium Crash 14 pentru a obține un sunet puternic, vibrant și expresiv în interpretările dvs. muzicale!

Specificații Paiste PST5 Medium Crash 14
SetNu
TipCrash
Marimi14''


Produse asemănătoare cu Paiste PST5 Medium Crash 14