Claviatura MIDI Roland A 88 MKII

Claviatura MIDI Roland A 88 MKII

A 88 MKII
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
4514.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 376.17 Lei / lună


Distribuie pe

Interpretare de neegalat cu propria claviatură PHA-4 de la Roland
Construită să dureze în timp și cu materiale premium pentru ani de interpretări demne de încredere
Opt butoane iluminate RGB ce pot fi asignabile, opt pad-uri luminate RGB și trei intrări pentru pedale
Trei zone personalizabile, arpegiator încorporat și memorie acorduri
Designul subțire cu adâncime redusă se potrivește studiourilor din zilele noastre
Aplicație de control pentru personalizare profundă și acces instantaneu
Conectivitate și alimentare USB-C
Compatibil MIDI 2.0

Un controler care cântă ca un instrument.

Când vine vorba de controlerele MIDI, interpretarea vine adesea pe locul doi. Cu A-88MKII, aducem în studioul tău faimoasa noastră claviatură, pe care o utilizează soliștii profesioniști pe scenele din întreaga lume. Construcția sa robustă din lemn creează o experiență solidă de interpretare pe care o puteți simți sub degetele dvs. Și puteți ajusta cu ușurință sensibilitatea pentru a se potrivi stilului dvs. de unic de interpretare.

Expresivitate profundă.

A-88MKII are trei zone definite de utilizator, astfel încât să puteți suprapune și împărți claviatura cu diferite sunete sau instrumente. Maneta noastră unică pitch/mod și o gamă de butoane și pad-uri luminate RGB vă oferă un control expresiv și la îndemână al sunetului dvs. Și o intrare de pedală de sustain, plus două intrări de pedale complet asignabile înseamnă că și picioarele dvs. pot intra în acțiune.

Control creativ.

Stilurile muzicale de astăzi cer tehnici speciale de producție. Și unele sintetizatoare software și module nu au întotdeauna instrumentele integrate care v-ar putea plăcea. A-88MKII extinde arsenalul dvs. creativ cu trei zone configurabile, arpegiator avansat, memorie de acorduri și pad-uri multifuncționale care pot declanșa comenzi și evenimente și pot energiza interpretarea în timp real.

MIDI 2.0 și USB-C

A-88MKII folosește cele mai noi tehnologii pentru ani de compatibilitate universală și confort. Portul USB-C class compliant asigură alimentarea și conectivitatea cu un singur cablu cu macOS, Windows și compatibilitate cu iOS. Și A-88MKII este gata să profite de capacitățile extinse ale MIDI 2.0.

*Atunci când conectați A-88MK2 la dispozitivele iOS cu Lightning, este necesar Kit-ul iPad Camera Connection pentru Apple și alimentarea prin AC a A-88MKII.

Control personalizabil. Accesare instantanee.

Personalizați A-88MKII cu aplicația de control pentru macOS și Windows. Vedeți toate layer-ele și controlați mapările dintr-o privire și atribuiți comenzilor pad-urilor cu culori personalizate pentru feedback vizual. Puteți crea setări personalizate pentru a controla anumite sintetizatoare soft sau hardware externe și le puteți accesa instantaneu totul cu funcția Snap Shot la îndemână.

Când mai puțin este mai mult.

Spațiul este întotdeauna de preț în studiourile personale de astăzi. A-88MKII este proiectat să fie cât mai subțire și cât mai puțin adânc posibil, păstrând în același timp o interpretare fluentă și dinamică, lucruri pentru care sunt cunoscute instrumentele Roland. Suprafețele sunt plane, iar marginile sunt pătrate, astfel încât să se potrivească și să se îmbine cu alte echipamente sau integrate într-un birou de studio.

 

 Numar clape88
MIDIDa
USBDa
Rotary Control1
Alimentare prinAlimentator
CuloareNegru