1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Amplificatoare Chitare Electrice
  6. »
  7. Combo-uri
  8. »
  9. Combo Chitare Electrice Boss
  10. »
  11. Combo Chitara Electrica Boss Katana Mini
Combo Chitara Electrica Boss Katana Mini

Combo Chitara Electrica Boss Katana Mini

Katana Mini
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
449.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 37.42 Lei / lună


Distribuie pe

TON AUTENTIC KATANA ÎNTR-UN AMPLIFICATOR ULTRA COMPACT

Amplificatoarele BOSS Katana au primit distincții de la chitaristi de pretutindeni pentru sunetul și senzația lor fantastice, efecte la bord și valoare mare. Acum, Katana-Mini face ca tonul Katana să fie accesibil într-un amplificator mic, care funcționează cu baterii. Oferind o calitate a sunetului care depășește cu mult celelalte amplificatoare din clasa sa, această unitate de producție miniaturală are un circuit autentic în mai multe trepte pentru amplificare, pentru un sunet mare, expresiv, plus un EQ analogic tradițional și un tape delay. Ultra-compact și gata de călătorie, Katana-Mini oferă tonul inspirat de Katana oriunde doriți să cântați.


Proiectat Special pentru un Sunet de Calitate de Superioară

Spre deosebire de amplificatoarele de chitară obișnuite mici, alimentate de baterii, care oferă o calitate îndoielnică a sunetului, Katana-Mini produce tonuri mari, pline, care vă inspiră să vă conectați și să cântați ore întregi. Abordarea cuprinzătoare a designului BOSS include un difuzor personalizat, un hardware avansat, circuite rafinate și o selecție specială a componentelor, care lucrează împreună pentru a obține o calitate maximă a sunetului într-o amprentă minimă. Amplificatorul încorporează, de asemenea, deceniile de cercetare ale BOSS în domeniul proiectării eficiente din punct de vedere energetic, oferind puterea de defilare clasică și puterea de la doar șase baterii de tip AA.


Tonuri Inspiratoare, Gata de Rock

Circuitele de intrare analogice de la Katana-Mini includ multiple gain stage care conduc trei setări de sunet clasice, oferind aceeași abordare de cascaded gain găsită în design-ul amplificatoarelor high-end. Acest lucru îi conferă Katana-Mini tonul satisfăcător și o senzație rapidă, interactivă, cu o distorsiune controlată cu ușurință cu volumul de intrare și puterea de ridicare. Inspirat de amplificatorul emblematic Waza BOSS, Katana-Mini's Brown oferă tonuri expresive, cu tonuri cu gain ridicat, bogate în armonici, perfecte pentru riffuri grele și soluri în creștere. Crunch oferă un overdrive excesiv care este ideal pentru ritmuri rock și bluesy leads, în timp ce Clean oferă tonuri clare, spumante cu un răspuns dinamic.


Analog Tone Stack și Delay Încorporat

Spre deosebire de EQ-urile limitate găsite în alte amplificatoare mici, Katana-Mini vine echipat cu un autentic three-band analog tone stack. Acest lucru asigură o formare a sunetului natural prin intermediul controalelor familiare de bas, medii și înalte, la fel ca tone stack-ul unui amplificator de dimensiuni întergi. În plus, vă puteți îmbunătăți sunetul în continuare cu delay-ul stil tape al Katana-Mini. Folosind butoanele dedicate timpului și nivelului, este simplu să accesați orice, de la o ambianță subtilă a reverbului la repetiții ale delay-ului lungi și calde.


Cântați Acasă sau Luați-l cu Voi

Datorită designului avansat și încă compact al lui Katana-Mini, puteți accesa un ton serios de chitară oricând și oriunde. Cu o greutate de doar trei kilograme, se așează ușor pe o masă sau un raft acasă. Iar cu mânerul integrat și funcționând pe baterii, este ușor și convenabil să luați amplificatorul și să cântațioriunde doriți, în interior sau în exterior. Cu intrarea auxiliară, puteți chiar conecta smartphone-ul și cânta împreună cu librăria voastră muzicală personală sau melodii redate de pe internet. Iar pentru practica privată și situațiile de înregistrare, veți dori să profitați de ieșirea de înregistrare /căști, care oferă un cabinet special de voce pentru tonul real al mic'd amp.

 

-Tonul excelent Katana într-un amplificator foarte portabil
-Un sunet bogat, plin care depășește cu mult și alte aplificatoare din clasa sa
-Circuit autentic multi-stage analog gain și analog tone stack în trei benzi
-Trei tipuri versatile de amplificatoare: Brown, Crunch și Clean
-Delay stil tape încorporat pentru ambianța caldă
-Input auxiliar pentru acompaniament cu muzica dintr-un smartphone
-Ieșiri de căști /înregistrare cu cabinet voicing
-Funcționează cu patru baterii de tip AA sau cu adaptorul AC din seria PSADifuzoare1x4"
Efecte incorporateNu
Iesire castiDa
Iesire difuzor externDa
Iesire footswitchNu
Putere7 W
Tip amplificatorAmplificatoare