Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Chitare/Bas
 4. »
 5. Amplificatoare Chitare Electrice
 6. »
 7. Combo-uri
 8. »
 9. Combo Chitare Electrice Roland
 10. »
 11. Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
 • Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
 • Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
 • Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
 • Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified
2 ani

Combo Chitara Electrica Roland Blues Cube Hot British EL84 Modified

Brand: RolandRoland
Seria: Blues Cube Hot British EL84 Modified
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 2355.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Difuzoare1 x 12``
Efecte incorporateDa
Iesire castiDa
Iesire difuzor externDa
Iesire footswitchDa
Putere30 W
Tip amplificatorCombo-uri
Roland

AMPLIFICATOR EDIȚIE SPECIALĂ CU TON ȘI RĂSPUNS BRITISH AUTENTIC


Blues Cube Hot “British EL84 Modified” este o ediție specială, versiune a popularului amplificator Blues Hot Cube. În contrast cu sunetul american tweed al amplificatoarelor standard, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” este special modelat pentru a produce vocea tradițională a combo-ului British cu lămpi EL84, cunoscut ca și sunet de ”clasă A”. Cu o apariție în negru clasic, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” de 30 wați, oferă legendarul ton combo britanic într-un combo compact pregătit pentru concerte.

Modelat Special pentru Sunetul Clasic al unui-British Combo

Cu o abordare de design și având drept model renumitul Roland Tube Logic, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” produce sunetul autentic al unui combo britanic, făcut faimos de numeroase legende rock, de la începutul anilor 60 și până acum. Toate caracteristicile tonale pentru care acest amplificator sunt recunoscute, sunt la îndemâna voastră, incluzând sunetul cristalin de clopoței la volum jos și puterea saturată a lămpii de distors când e amplificat. Și cu fiecare setare, amplificatorul oferă acea prezență clară și distinctă, care este o pereche perfectă pentru toate genurile de rock clasic și power pop.

Muzical, Tonuri de Amp Extrem de Sensibile cu Tube Logic

Cald, dinamic, răspuns rapid... Acestea sunt termenele folosite pentru descrierea experiențelor obținute în timpul unei interpretări la un amplificator pe lămpi. Roland Tube Logic oferă fidel comportamentul complex și extrem de interactiv la lămpilor clasice cu o meticulozitate a fiecărui detaliu, oferind magicul factor ”it” care face un amplificator de chitară dintr-un simplu sistem de sunet într-un instrument muzical viu, expresiv. Senzație superbă, controlul dinamic al distorsiunii incluzând volum, sunet clar, compresia sursei de alimentare, și mai multe - tot ce muzicienii iubesc într-un amplificator pe lămpi vintage este prezent în Blues Cube Hot “British EL84 Modified”.

Amplificator gata de concerte pentru profesioniști

Gata de folosit la interpretări live, este echipat cu putere de 30 de wați, plus un difuzor de 12-inchi proiectat special pentru maxim de răspuns tonal cu Tube Logic. Cabinetul deschis pe spate, prezintă construcția populară din placaj pentru tonuri bogate, vibrante și acustice, atât pe scenă cât și în studio.
Crunch clar cu un singur Buton
La fel ca și tradiționalul combo britanic, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” oferă o gamă imensă de tonuri cu ajutorul unui singur buton. Obțineți o saturație naturală și precisă de lămpi la volum mic și chiar crescând crunch-ul pe măsură ce ridicați volumul. Există de asemenea un comutator Boost pentru a adăuga mai mult gain și densitate, plus un comutator Tone pentru a izbucni într-o prezență lucitoare a acutelor. Și întocmai precum un amplificator pe lămpi vintage, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” adoră stompboxes-urile, permițându-vă să modelați sunetul prin atacul front-end-ului amplificatorului cu pedalele voastre favorite de gain.

Sunet deschis la orice volum

Fiecare chitarist, care folosește un amplificator pe lămpi, știe că trebuie crescut volumul acestuia pentru a obține performanța cea mai bună. Dezavantajul acestui lucru este că sunetul devine prea tare pentru a interpreta oriunde în afara scenelor mari - deși acesta nu-i oprește pe chitariști să încerce! Cu Tube Logic, Blues Cube Hot “British EL84 Modified” oferă caracteristicile complexe de distorsiune ale lămpilor de ieșire și interacțiile acestora cu transformatorul de ieșire, astfel sunetul devine mai bogat cu un răspuns mai rapid dar se mărește și volumul general. Dar cu ajutorul funcției ”Power Control” al Blues Cube, veți avea posibilitatea de a vă bucura de acest ton melodic în timp ce volumul este potrivit orcărei situații, începând de la înregistrări și repetiții la concerte în cluburi și mai multe.

Zero Întreținere și Ușor de Transportat

Cu abordare modernă, Blues Cube elimină dezavantajele găsite în toate amplificatoarele pe lămpi, suficient de puternice pentru a fi folosite pe scenă, precum greutate, fragilitate și mentenanță regulată a lămpilor. În contrast, Blues Cube este în principiu lipsit de mentenanță și a fost proiectat cu atenție pentru a reduce greutatea în orice aspect care nu afectează tonul. Cu Blues Cube, sunteți capabil de a vă bucura de un sunet excelnt al lămpilor la fiecare concert, dar de o mai mică greutate și fără lămpi de care să vă faceți grijă!
Efecte, Control de Picior și Înregistrare Directă prin USB
Blues Cube Hot “British EL84 Modified” prezintă reverb preinstalat, iar panoul din spate este echipat cu un jack footswitch pentru comutarea de la distanță a funcților de Boost și Tone. Iar cu portul USB este simplu să înregistrați tonurile bogate ale amplificatorului direct în programul vostru preferat de pe calculator.
 

-Versiune special modelată a Blues Cube Hot cu sunet clasic British EL84.
-Combo 30 wați pregătit pentru concerte, cu tonuri de lămpi și touch response autentice.
-Designul cuprinzător Tube Logic de la Roland, oferă comportamentul interactiv și tonal al amplificatoarelor pe lămpi, incluzând caracteristicile precum distorsiune preamp și output, compresia sursei de alimentare, și multe altele.
-Volum principal, trei benzi EQ și reverb preinstalat, plus Boost schimbat cu piciorul pentru un crunch natural și Ton pentru prezență clară.
-Power Control pe patru căi (0.5 W, 5 W, 15 W, MAX) pentru tonuri cu volum mai intens.
-Designul clasic cu spatele deschis, cu difuzoare de 12 inch și cabinet din plop pentru prezență îmbunătățită pe scenă.
-Eficient, design ușor, oferă portabilitate fără sacrificiul calității tonului.
-Ieșire USB pentru înregistrare de înaltă calitate direct pe computer.

Produse asemănătoare