NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha THR30IIW Black
  • Yamaha THR30IIW Black
  • Yamaha THR30IIW Black
  • Yamaha THR30IIW Black
  • Yamaha THR30IIW Black
  • Yamaha THR30IIW Black

Yamaha THR30IIW Black

Combo Chitara Electrica THR30IIW Black

În stoc furnizor: Termen livrare 06.feb.2023
2 ani

Combo Chitara Electrica Yamaha THR30IIW Black

Combinele compacte de modelare a chitarelor THR de la Yamaha se numără printre cele mai populare chitare de acasă pentru sunetul și flexibilitatea lor deosebită. Acestea aduc sunetul și senzația amplificatoarelor/combinațiilor cu tuburi mari în sufrageria dumneavoastră, chiar și la un volum normal.

A doua generație a THR-II crește puterea la 20W/30W și extinde caracteristicile primei serii cu conectivitate Bluetooth și control asociat/editare a parametrilor prin intermediul aplicației THR Remote (iOS/Android). THR10IIW și THR30IIW oferă, de asemenea, o baterie reîncărcabilă Li-ion încorporată, cu cinci ore de energie la fiecare încărcare și un receptor wireless încorporat (transmițătorul Line6 Relay G10T trebuie achiziționat separat).

Datorită colaborării dintre dezvoltatorii de chitară și dezvoltatorii audio/hi-fi ai companiei, instrumentele sunt capabile să capteze chiar și nuanțe sonore subtile (tehnologia Virtual Circuity Modeling), depășind cu mult simulările digitale convenționale. Designul special al celor două difuzoare cu bandă largă de 3,5" permite ca piesele audio (redate prin Aux In sau wireless prin Bluetooth) să fie reproduse în sunet stereo hi-fi, în timp ce lucrează cu semnalul chitarei, astfel încât ambele sunete să sune împreună într-o armonie perfectă.

THR30IIW oferă un total de 15 simulări de chitară în trei bănci (Modern, Boutique, Classic), care acoperă totul, de la tonurile curate ale jazzului/funk la crunch-ul country/blues, de la câștigul rock-ului clasic/hard rock-ului la câștigul ridicat al metalului. Simulările Bass, Aco și Flat (din nou în variantele Modern, Boutique și Classic) sunt optimizate pentru bas, chitară electroacustică și instrumente/dispozitive de ieșire de linie. Cele două controale ale secțiunii de efecte oferă condimentele sonice necesare sub forma unor efecte de modulare integrate (chorus, flanger, phaser, tremolo) și patru variații ale temelor de delay și reverb, care pot fi extinse cu aplicația THR Remote pentru a include un compresor și o poartă de zgomot.

Datorită interfeței USB, puteți înregistra direct pe PC/laptop și puteți edita piesele în Cubase AI, care este inclus și în Cubasis LE. Combinația oferă, de asemenea, cinci memorii de utilizator pentru stocarea presetărilor, un tuner cromatic încorporat, funcția tap tempo (care controlează efectul de delay), o mufă de linie TRS de 6,3 mm sau o ieșire practică pentru căști.

Sunt incluse un adaptor de 15 V, un manual și o broșură cu informații despre descărcarea software-ului Cubase AI.

 

Putere: 30 W
Repro: 2x 3,5 "
Număr de canale: 3
Număr de intrări: 1
Control: Amp Selector, Gain, Master, Bass, Middle, Treble, Effect, Echo/Rev, Guitar Output, Audio Output, 5x User Memory, Bluetooth, Tap/Tuner, 3-way switch
Tip difuzor: N/A
Numărul de simulări: 24
Număr de efecte: 10
Număr de preferințe: 0
Tuner integrat: Da
Ieșire la boxa externă: Nu
Intrare la microfon: Nu
Ieșire pentru căști: Da
Intrare de linie/MP3: Da
Funcționarea bateriei: Da
MIDI: Nu
USB: Da
Intrare la pedală: Nu
Componente ale pedalei: Nu
Dimensiuni: 420 x 195 x 155 mm
Greutate: 4,3 kg
Ţara de fabricaţie: China

Specificații Yamaha THR30IIW Black
IntrareJACK
Tip amplificatorCombo-uri
Putere30 W
Difuzoare2x3.5
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externNu
Iesire castiDa
Iesire footswitchNu


Produse asemănătoare cu Yamaha THR30IIW Black