Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set

Martin and Co
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set
  • Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set
39.40
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Corzi Chitară Acustică Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set
  • Extra ușoare
  • Material: Bronz 80/20

Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set

Corzi Chitara Acoustica Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set

Corzi Chitara Acoustica Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set

Corzile de chitară acustică Martin and Co MA170S sunt un set de corzi de cea mai înaltă calitate, perfecte pentru chitara acustică. Aceste corzi sunt create pentru a oferi sunetul autentic și clar, caracteristic chitarelor acustice Martin and Co.

Aceste corzi sunt fabricate din aliaj de bronz 80/20, oferind o rezonanță perfectă și durabilitate excelentă. Calibrul extra light asigură o senzație plăcută la atingere, astfel încât să poți cânta ore în șir fără a obosi.

Dimensiunile corzilor sunt următoarele: .010, .014, .023, .030, .039, .047. Aceasta combinație de grosimi asigură un sunet echilibrat și versatil, potrivit pentru orice stil muzical. Indiferent dacă ești un începător sau un chitarist experimentat, acest set de corzi va îmbunătăți experiența ta muzicală.

În concluzie, Corzi Chitara Acoustica Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set este alegerea perfectă pentru oricine dorește să obțină sunetul autentic și să se bucure de performanțe muzicale de înaltă calitate. Cumpără acum acest set de corzi și transformă-ți chitara acustică într-un instrument cu adevărat remarcabil!

Specificații Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set
Corzi chitaraDa
Grosime corzi010
Tip corziCorzi chitara acustica


Produse asemănătoare cu Martin and Co MA170S Authentic Acoustic Set