Cutie Vioara Hora Student 1/4

Hora
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Cutie Vioara Hora Student 1/4
  • Cutie Vioara Hora Student 1/4
  • Cutie Vioara Hora Student 1/4
232.00
194.00
În stoc · Comandă acum și expediem joi
2 ani
  • Cutie de vioară ușoară, mărime 1/4, material sintetic
  • Culoare neagră, închidere cu fermoar
  • Buzunar exterior, mâner și curele

Hora Student 1/4

Hora Student 1/4

Descoperiți cutia de vioară Hora Student 1/4, o cutie ușoară și practică pentru vioara dvs. Copilul dumneavoastră va putea transporta în siguranță vioara lor minunată și o vor putea folosi în timpul lecțiilor și repetițiilor. Cu această cutie de vioară, veți avea încredere că instrumentul dumneavoastră este protejat și în siguranță.

Construită din material sintetic de înaltă calitate, această cutie de vioară este durabilă și rezistentă, oferind protecție excelentă împotriva șocurilor accidentale și a altor daune fizice. Culoarea neagră conferă o notă elegantă și sofisticată, iar designul compact și ușor asigură confortul utilizării și transportului.

Cutia are un sistem de închidere cu fermoar care oferă acces rapid și ușor la vioară. Un buzunar exterior adițional oferă spațiu de depozitare pentru accesorii precum colofoniu, o glugă sau alte obiecte mici necesare. O mână de transport și curele ajustabile asigură confort și portabilitate maximă.

Interiorul cutiei este conceput în formă de vioară, oferind un suport stabil și sigur pentru instrument. Un compartiment special este inclus pentru a depozita sarcina sau sacâz, astfel încât să aveți totul într-un singur loc convenabil. Curea specială asigură păstrarea arcului în siguranță.

Hora Student 1/4

Specificații Hora Student 1/4
Marime1/4
PentruVioara


Produse asemănătoare Hora Student 1/4