Husa Chitara Electrica Gewa Premium 20

Gewa
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Husa Chitara Electrica Gewa Premium 20
 • Husa Chitara Electrica Gewa Premium 20
253.00
228.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
 • Impremeabil
 • Toate componentele de transport special intarite
 • Captuseala 12mm High-Denesy

Gewa Premium 20

Gewa Premium 20

Cu Husa pentru Chitară Electrică Gewa Premium 20 vei avea parte de cea mai înaltă calitate în materie de protecție pentru instrumentul tău preferat. Această husă este proiectată pentru a oferi o protecție optimă împotriva intemperiilor, loviturilor și zgârieturilor. Iată de ce este perfectă pentru chitara ta electrică:

 1. Impermeabil: Husa este complet impermeabilă, astfel încât să-ți poți transporta chitara fără să-ți faci griji cu privire la vremea capricioasă sau posibilele ploi.

 2. Componente de transport special întărite: Husa dispune de componente speciale, întărite, pentru a asigura o protecție maximă împotriva loviturilor sau presiunii accidentale.

 3. Căptușeală 12mm High-Density: Căptușeala groasă de 12mm din spuma High-Density oferă o amortizare excelentă, protejând chitara ta de șocuri și vibrații.

 4. Protecție adițională la bridge și mecanică: Această husă este dotată cu protecție suplimentară pentru bridge-ul și mecanica chitarei tale, prevenind deteriorarea acestor componente critice.

 5. Mâner de transport confortabil, căptușit gros, mâner frontal suplimentar: Cu un mâner de transport ergonomic, căptușit gros, și un mâner frontal suplimentar, vei avea o priză fermă și confortabilă atunci când transporti chitara.

 6. Curele rucsac Deluxe aplicate, complet căptușite, ajustabile: Husa este echipată cu curele de rucsac Deluxe, care sunt căptușite pentru a oferi un confort sporit și sunt complet ajustabile pentru a se potrivi nevoilor tale.

 7. Buzunar mare pentru partituri/accesorii: Husa are un buzunar generos care îți permite să depozitezi partituri, accesorii și alte obiecte importante pentru sesiuni de cântat fără probleme.

 8. Logo Gewa brodat: Husa este personalizată cu logo-ul Gewa brodat, care adaugă un plus de stil și autenticitate.

 9. Culoare neagră elegantă: Această husă pentru chitară electrică este disponibilă într-o nuanță elegantă de negru, care se potrivește perfect cu orice stil muzical.

În concluzie, Husa pentru Chitară Electrică Gewa Premium 20 este alegerea perfectă pentru protecția și transportul sigur al chitarei tale electrice. Cu caracteristici de top și materiale de calitate superioară, această husă îți oferă încrederea că instrumentul tău va fi în cea mai bună stare posibilă. Investește în protecția chitarei tale și alege Gewa Premium 20!

Specificații Gewa Premium 20
Captuseala12mm
Marime4/4
PentruChitare


Produse asemănătoare cu Gewa Premium 20