» Îmbunătățiți învățarea de zi cu zi și distracția cu tableta dvs. favorită

Îmbunătățiți învățarea de zi cu zi și distracția cu tableta dvs. favorită

  • Îmbunătățiți învățarea de zi cu zi și distracția cu tableta dvs. favorită

Piano Partner 2 oferă o modalitate prietenoasă, interactivă de a vă ajuta să învățați și să vă bucurați de muzica pianului digital Roland. Funcționează cu iPad și tablete Android, dispune de patru funcții. Songs și DigiScore Lite afișează colecția muzicală încorporată în pian pe ecranul mare al tabletei, în timp ce Rhythm și Flash Card vă permit să vă dezvoltați abilitățile prin acompaniamente inteligente și excerciții muzicale captivante. Pentru a folosi Piano Partner 2 conectați tableta și un pian Roland compatibil în mod wireless prin Bluetooth, ori cu fir printr-un cablu USB. Piano Partner 2 este disponibil gratuit în App Store sau Google Play.

Songs—Accesarea ușoară a bibliotecii de sunete încorporate în pian

Cele mai recente piane Roland LX și HP dispun de mai mult de 300 de sunete încorporate, incluzând piese clasice populare. Cu ajutorul tabletei și cu funcția Song a Piano Partner 2 este posibilă accesarea după categorie a întregii biblioteci de sunete încorporate în pian. Aveți controlul complet aspura melodiei selectate cu aplicația, incluzând pornire/oprire, dezactivarea sunetului unei părți, și pornirea/oprirea metronomului. În acest fel atât exersarea de zi cu zi cât și ascultarea melodiilor devine foarte confortabilă.

DigiScore Lite—Afișarea notațiilor muziciale melodiilor încorporate

DigiScore Lite afișează direct pe tabletă partiturile muzicale digitale ale melodiilor încorporate, partiturile sunt răsfoite automat în funcție de înaintarea melodiei. Puteți exersa individual cu fiecare mână prin dezactivarea sunetului părții mâna-stângă sau mâna-dreaptă, de asemenea puteți regla și tempoul după preferință. Este posibilă și controlarea sunetului și modului de claviatură al pianului de la aplicație.

* Notă: DigiScore Lite este disponibil numai în cazul melodiilor încorporate în pian. Nu afișează notații muzicale pentru melodiile originale înregistrate la pian ori pentru fișiere SMF

Rhythm—Acompaniament care urmărește acordurile interpretate

Funcția Rhythm a Piano Partner 2 asigură o modalitate ușoară de a dezvolta abilitățile de sincronizare interpretând alături de o varietate de genuri muzicale, precum pop, jazz, blues și altele. Asigură un acompaniament care urmărește automat arcordurile interpretate, oferindu-vă experiența fascinantă de a interpreta alături de o formație completă.

* Notă: În cazul dispozitivelor Android funcția Rhythm este disponibilă numai atunci când tableta este conectată la pian printr-un cablu USB.

Flash Card—O modalitate distractivă de a dezvolta abilitățile muzicale de bază

Flash Card este un joc de muzică interactiv dedicat dezvoltării abilităților de ascultare și de citire. Vă provoacă să cântați nota care este afișată pe tabletă sau este emisă de pian. Jucătorul este premiat după cinci provocări. Sunt disponibile trei nivele de dificultate pentru a se potrivi cu abilitățile fiecărui interpret.