» Inchiriere scena: servicii profesionale de inchiriere de scena

Inchiriere scena: servicii profesionale de inchiriere de scena


 

Servicii Inchiriere Scena Oferite de Sound Studio

Sound Studio furnizeaza echipamente audio si de inchiriere scena, punandu-va la dispozitie scene complet utilate, pentru o mare varietate de evenimente: conferinte, concerte, festivitati de premiere, spectacole in aer liber etc. In plus, venim in intampinarea nevoilor Dvs. cu  personal calificat pentru instalare/dezinstalare si asistenta pe timpul desfasurarii evenimentului.

Optand pentru serviciul nostru de inchiriere scena, economisiti timp, resurse si eliminati toate riscurile de securitate presupuse de instalarea neprofesionista a sistemelor de sunet si lumini.

Un serviciu Prompt si Flexibil de Inchirieri Scene

Echipa de ingineri sunetisti si luministi de care dispunem ne permite sa raspundem prompt cererilor de inchirieri scena, propunandu-va sisteme de sonorizare si lumini adaptate specificului evenimentului organizat. Beneficiati de experienta si expertiza echipei noastre de profesionisti in proiectare si instalare de scene !

Pentru mai multe detalii despre oferta de inchiriere de scena, nu ezitati sa ne contactati. Oferindu-ne detalii despre tipul, amploarea, locul de desfasurare al evenimentului organizat, vom fi in masura sa va prezentam o oferta personalizata de inchiriere de scena.