NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
IK Multimedia iRig Stream
  • IK Multimedia iRig Stream
  • IK Multimedia iRig Stream
  • IK Multimedia iRig Stream

IK Multimedia iRig Stream

iRig Stream
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
485.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 40.42 Lei / lună

Distribuie pe

Interfata Audio IK Multimedia iRig Stream

Dispozitivele mobile de astăzi vă facilitează mai mult ca oricând să vă partajați muzica online. De la live-stream-uri pe Instagram la videoclipuri pe YouTube, playlist-uri SoundCloud și multe altele, social media-ul și smartphone-urile au devenit factori cheie pentru conectarea online a muzicienilor cu fanii lor. iRig Stream vă permite să partajați mai ușor decât oricând, conectând diverse instrumente, mixere și multe altele la dispozitivele iPhone, iPad, Android și Mac / PC, cu funcții convenabile concepute doar pentru a fi utilizate pe cele mai populare platforme de astăzi.

Indiferent dacă semnalul este mono sau stereo, redarea este live sau înregistrată, iRig Stream vă conectează la toate aplicațiile preferate, astfel încât să puteți începe partajarea instantă a semnalului audio cu ascultătorii.

Conversie: 24-bit A/D, 24-bit D/A
Rata de sampling: 44.1 kHz, 48 kHz
Alimentare: Prin portul USB sau cu ajutorul unui alimentator. Când este conectat la un alimentator extern (se achizitoneaza separat), iRig Stream încărcă dispozitivul iOS conectat.
Cuprinde 3 LED-uri
Conexiune mini-DIN
Intrare de linie cu 2x conectori RCA L/R
Răspuns în frecvență: 20 Hz – 20kHz
Ieșire pentru caști cu conector jack de 3.5 mm
Accesorii incluse: Cablu lighting-mini Din de 60 de cm, cablu de 60 cm USB-A la mini-DIN, cablu de 60 de cm USB-C la mini-DIN
Dimensiuni: 105.5 x 44.5 x 24 mm
Greutate: 65 g
Compatibilitate:

Device-uri iOS:
iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPad Pro 10.5", iPad Pro 12.9" (generația a-2-a), iPad Pro 9.7", iPad Pro 12.9", iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad (generația a 6-a), iPad (generația a 5-a). iOS 6 sau mai nou.
PC-uri:
Mac: macOS 10.6 sau o versiune mai nouă și un port USB liber.
Windows: Suporta complet Windows 10 WASAPI pentru latență redusă. Un port USB liber este necesar. (ASIO4ALL este necesar pe Windows 7 și 8 pentru audio audio cu latență scăzută)
Device-uri Android:
Compatibil cu dispozitivele Android care rulează Android 5 sau o versiune mai nouă cu funcții audio digitale USB. Cablu mini-DIN Micro-USB-OTG (vândut separat) este necesar.

Specificații
Canale de instrument-
Canale preamp microfon-
Intrare linie2
Rezolutie maxima24-bit / 48kHz
Navigare inteligentă