NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST
  • Roland GO:LIVECAST

Roland GO:LIVECAST

GO:LIVECAST

Stoc epuizat
980.00
2 ani

Interfata Audio Roland GO:LIVECAST

Tip: USB
Număr de intrări analogice: 1
Număr de ieșiri de microfon: 1
Număr de ieșiri: 2
Număr de intrări: 1
MIDI: Nu
SPDIF: Nu
ADAT: Nu
Ieșire pentru căști: Da
Alimentare fantomă: Da
Montare 19": Nu
Compatibilitate: iOS 12/13, Android
Software: GO:LIVECAST
Adaptor inclus: Nu

GO:LIVECAST

Studio de Transmisii Live pentru Smartphone-uri

 

Producție Profesionistă pentru Transmisii Live pentru Smartphone-uri

Deși este ușor să transmiteți conținut live cu smartphone-ul dvs., pentru a face ca emisia dvs. să arate profesional necesită mai mult efort. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de GO:LIVECAST, modul simplu și accesibil de a aduce valori superioare de producție transmisiei dvs. online. Acest combo hardware/aplicație este un studio de complet de transmisie, care vă permite să mixați sunetul, afișarea titlurilor, redarea media, declanșarea efectelor sonore și multe altele—fără a fi nevoie de un computer sau de un echipament A/V dedicat costisitor. Cu doar hardware-ul GO:LIVECAST, aplicația însoțitoare și smartphone-ul dvs., aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a prezenta show-uri online captivante care vor rivaliza cu cei mai avansați creatori de pe social media.

•              Un studio complet de producție profesională pentru transmisii online cu un smartphone sau o tabletă

•              Compatibil cu Twitch, Facebook Live, YouTube și alte platforme de streaming importante

•              Sistem integrat care combină o interfață hardware compactă cu o aplicație interactivă

•              Controlați camerele smartphone-ului, conectați microfoane profesionale, declanșați media și reglați nivelurile pe măsură ce transmiteți cu ajutorul unor comenzi intuitive și la îndemână      

•             Biblioteci media, personalizate, pentru titluri pe ecran, muzică, videoclipuri, fotografii și efecte sonore 

•              Trei opțiuni de intrare pentru microfon pentru o voce excelentă: Microfon integrat cu efect reverb, intrare XLR cu phantom power și mufă combo plus capacitatea de a folosi microfonul căștilor

•              Mufă căști pentru monitorizare sunet

•              Intrare de linie pentru conectarea unui instrument muzical, mixer sau alt dispozitiv audio extern

•              Urmăriți comentariile direct în aplicație în timp ce transmiteți

•              Adăugați o a doua cameră smartphone prin wi-fi și comutați camerele prin hardware sau aplicație

•              Filtru pentru piele, oglindire în cameră, comutare automată portret/peisaj și multe altele

Setare Plug-and-Play

Utilizarea GO:LIVECAST este rapidă și ușoară—trebuie doar să conectați smartphone-ul și căștile pentru monitorizarea sunetului. Un microfon încorporat este gata să capteze sunet de înaltă calitate, completat cu reverbul integrat dacă doriți să cântați. Sau conectați un microfon profesional prin intermediul intrării XLR—există chiar și o intrare de linie stereo pentru adăugarea unui preamplificator de chitară, sintetizator, mixer sau altă sursă de sunet.     

Adăugați Conținutul Dvs. Transmisiei Live

Aplicația GO:LIVECAST include instrumente media ușor de utilizat, care aduc valori de producție premium emisiunilor dvs. online. Creați propriile biblioteci personalizate pentru muzică, efecte sonore, fotografii și videoclipuri sau începeți să creați cu o varietate de opțiuni preinstalate. Titlurile și textele personalizate sunt, de asemenea, disponibile, îmbunătățind și mai mult producțiile. Elementele media pentru diferite spectacole pot fi stocate în Seturi Live, toate puse în rând și gata pentru momentul în care se va transmite live.

Conexiune Directă cu Platformele de Streaming

Aplicația GO:LIVECAST se conectează la conturile dvs. de Facebook Live, Twitch, YouTube și alte servicii importante de streaming. Selectați doar o platformă și apăsați pentru a începe transmisia online! Și pe măsură ce transmiteți live, comentariile pot fi monitorizate printr-o fereastră din aplicație.

Un Mini Studio de Transmisie la Vârful Degetelor Dvs.

Printr-o dispunere de control simplă și personalizabilă, hardware-ul GO:LIVECAST vă permite să direcționați prezentările live și să rămâneți pe deplin angajați cu audiența dvs. Nu trebuie decât o apăsare ca să începeți transmisia, redarea muzicii, afișarea titlurilor, lansarea fotografiilor și videoclipurilor—sau chiar declanșarea unor aplauze la finalul emisiunii! Butoanele asigură controlul rapid al volumelor microfonului și fișierelor media, în timp ce butonul de amuțire a microfonului va păstra tusea și sunetele nedorite departe de transmisia live.           

Obțineți Excelență de la Camera Smartphone-ului

Selectați camera frontală sau posterioară a smartphone-ului în aplicație și adăugați, dacă este necesar, un filtru pentru piele, pentru a atenua aspectul. Modul portret sau peisaj este setat automat prin poziționarea telefonului dvs., în timp ce oglindirea în cameră afișează publicului dvs. perspectiva corespunzătoare stânga/dreapta. Este chiar posibil să conectați o a doua cameră de la un smartphone prin Wi-Fi, cu comutare simplă și suport pentru împărțirea ecranului pentru vizualizare.

Specificații

Rezolutie maxima-
Canale preamp microfon1
Canale de instrument1
Intrare linie2
Phantom powerDa
USBUSB 2.0
Iesire casti1
MIDINu
SetNu