Roland E-X10

1
Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
 • Roland E-X10
976.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Roland E-X10

Keyboard Roland E-X10

O claviatură portabilă elegantă și accesibilă, cu funcții derivate de la instrumentele profesionale Roland.

Începeți călătoria muzicală cu E-X10, o claviatură de pornire inspirată, cu funcții de calitate derivate de la instrumentele profesionale Roland. Distrați-vă în timp ce învățați cu piane acustice expresive și cu sute de alte sunete. Conduceți o trupă completă cu acompaniament automat și conectați un microfon pentru a cânta. Înregistrați interpretarea la claviatură pentru a vă verifica progresul. Și cântați oriunde cu designul elegant portabil, sistemul de difuzoare stereo la bord și suportul pentru funcționarea alimentată cu baterii.

Specificații Standard

Un instrument portabil elegant și accesibil, cu sunet apreciat Roland, funcții și calitate a construcției

Claviatură sensibilă de 61 de note cu clape în formă tradițională pentru o experiență de interpretare asemănătoare pianului

Sistem de difuzoare stereo integrat cu sunet mare și puternic

Piane acustice bogate, expresive, derivate din pianele pentru acasă și de scenă Roland

Peste 600 de tonuri suplimentare, inclusiv piane electrice, orgi, sintetizatoare, instrumente orchestrale, percuție, sunete etnice și multe altele

Controlați aranjamentele muzicale sofisticate cu funcția de acompaniament automat

140 de melodii încorporate pentru distracție și dezvoltare a abilităților

Funcție de înregistrare pentru captarea interpretărilor de la claviatură și aranjor

Salvați setările de sunet preferate pentru o accesare rapidă

Metronom și mod de lecție pentru exersarea zilnică

Funcții de transpunere, dual, split și arpegiator

Intrare microfon pentru a cânta cu vocea și mufă pentru căști pentru exersare în liniște

Intrare auxiliară pentru redarea melodiilor de pe un dispozitiv mobil

Port USB pentru utilizare ca claviatură controler cu software de producție muzicală pe un computer

Design ușor (3,9 kg) pentru transport ușor

Funcționează cu adaptorul AC inclus sau șase baterii AA

Design și performanță Roland de calitate.

De peste 50 de ani, Roland este un lider de încredere în instrumente electronice pentru muzicienii profesioniști din întreaga lume. Cu designul său atractiv, sunetele expresive și caracteristicile versatile inspirate de claviaturile și sintetizatoarele noastre premium, E-X10 vă oferă o bază solidă pentru creșterea abilităților creative și pentru a face muzica o parte din viața de zi cu zi.

Piane bogate, expresive.

E-X10 oferă sunete de pian acustic cu o calitate superioară a sunetului și o expresie care provin de la pianele noastre premiate pentru acasă și de scenă. Claviatura cu 61 de note dispune de clape în stil pian, cu o senzație confortabilă și receptivă, permițându-vă să stabiliți tehnici adecvate care se aplică fără probleme la alte instrumente cu claviatură.

Sunete inspiratoare pentru orice gen.

Alături de pianele acustice, E-X10 este plin de sunete suplimentare pentru a explora un univers de stiluri muzicale. Peste 600 de selecții includ totul, de la piane electrice, orgă și instrumente orchestrale până la sintetizatoare pentru genuri moderne. Există, de asemenea, o gamă largă de sunete de sunete etnice pentru a interpreta stiluri regionale de pe tot globul.

Alăturați-vă trupei.

Cu E-X10, învățarea muzicii este întotdeauna captivantă și incitantă. Distrați-vă și construiți-vă încrederea cântând împreună cu 140 de melodii integrate. Sau conectați-vă dispozitivul mobil prin intrarea auxiliară și improvizați cu favoritele din biblioteca dvs. de muzică. Când sunteți gata să cântați solo, funcția de acompaniament automat vă permite să conduceți o trupă completă cu mâna stângă în timp ce cântați cu dreapta. Sunt disponibile peste 200 de stiluri prestabilite, de la rock, pop și jazz până la balade, muzică de dans modern și multe altele.

Creșteți abilitățile.

Fiecare melodie încorporată include trei lecții care vă ajută să obțineți acuratețe, cu scoruri pentru a vă menține motivat. Există, de asemenea, un metronom, o funcție tradițională esențială pentru a dezvolta o sincronizare bună. Iar cu funcția de înregistrare, puteți captura oricând redarea pentru a evalua progresul și pentru a afla unde trebuie să vă îmbunătățiți stilul.

Navigare simplă.

Interfața prietenoasă E-X10 este ușor de utilizat, cu un afișaj informativ și butoane dedicate pentru accesarea funcțiilor esențiale. Categoriile de tonuri, melodii și stil sunt listate pe panou, permițându-vă să găsiți rapid ceea ce căutați fără a vă referi la manual.

Autonom și ușor de transportat.

Cu designul său ușor și portabil (3,9 kg), puteți ridica E-X10 și puteți cânta oriunde. Interpretați cu un sunet complet și clar și un răspuns bogat la nivel scăzut cu sistemul stereo integrat. Sau conectați căștile și dezactivați difuzoarele pentru sesiuni de redare liniștite care nu-i vor deranja pe alții. Puteți alimenta E-X10 cu adaptorul inclus sau puteți introduce șase baterii AA pentru până la trei ore de interpretare.

Explorați noi frontiere muzicale.

E-X10 are o intrare pentru microfon, care vă permite dvs. sau unui prieten să cântați cu muzica prin sistemul de sunet al claviaturii. Și cu mufa USB, puteți folosi claviatura ca controler MIDI cu toate tipurile de software de compoziție muzicală și aplicații de învățare pe computer.

Specificații Roland E-X10
SetNu
Categorie ClaviaturiIncepator
Difuzoare2 x 10''
Dimensiuni947 x 420 x 275 mm
Greutate4 kg
Conexiune pedalaNu
DisplayLCD
PedaleNu
Alimentare prin220V Direct
EfecteDa
Intrare microfonDa
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
Iesire castiDa
USBDa
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
CuloareBlack
Numar clape61
Polifonie64
RitmuriNu
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa

Eldarusx

14.noi.2023

News

coin


Produse asemănătoare cu Roland E-X10