NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha PSR F52
  • Yamaha PSR F52
  • Yamaha PSR F52
  • Yamaha PSR F52

Yamaha PSR F52

PSR F52
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
550.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 45.83 Lei / lună

Distribuie pe

Keyboard Yamaha PSR F52

O claviatură pentru oricine
PSR-F52 este claviatura perfectă pentru persoanele care doresc să învețe să interpreteze la pian. Dispune de toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru prima experiență de interpretare. Ce alt mod mai bun de a încerca să faceți muzică decât o claviatură realizată de cel mai renumit producător de instrumente, Yamaha? PSR-F52 oferă o bază solidă pentru oricine dorește să înceapă să interpreteze la claviatură.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe să interpretați
Nu doar piane, chitare sau instrumente de suflat, Yamaha PSR-F52 este echipat cu sunete de instrumente (Voci) care sunt esențiale pentru interpretarea muzicii din multe regiuni diferite. Funcția auto-acompaniament (Stil) oferă plăcerea de a interpreta alături de o formație virtuală și oferă o varietate de stiluri nu doar genurile standard, precum rock sau jazz, ci și pe cele care surprind esența muzicii îndrăgite în multe țări diferite.

În plus, PSR-F52 dispune de funcții pentru interpreți de toate nivelurile de experiență. Song Book (cartea de cântece) se descarcă gratuit, are multe melodii standard, video lecții, funcția Smart Chord pentru a vă bucura de funcția Style fără să știți cum să redați acorduri ... și multe altele!
Aceasta este o claviatură pentru toți, indiferent de experiență sau de stilul pe care doresc să îl interpreteze.

O claviatură pentru a vă bucura, având încredere
Punctele importante de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați o claviatură includ calitatea sunetului și operativitatea facilă, dar și încrederea în siguranța, robustețea și durabilitatea instrumentului. Standardele noastre de calitate sunt riguroase, pentru a răspunde nevoilor exigente ale muzicienilor profesioniști, suport și o gamă largă de produse, acestea sunt motivele pentru care oamenii din întreaga lume preferă instrumentele muzicale Yamaha.





Număr de clape: 61
Dimensiune clape: Standard
Procesări automate: Da
Sistem de învățare: Da
Funcționarea bateriei: Da
Ieșiri: Headphone Jack 3,5 mm TRS
Culoare: Negru
Polifonie: 32
Număr de sunete: 144
Putere difuzoare: 5 W
Lățime: 920 mm
Adâncime: 266 mm
Înălțime: 73 mm
Greutate: 2,8 kg
Adaptor inclus: Da
Ţara de fabricaţie: China

Specificații
SetNu
StativNu
Clape DinamiceNu




Navigare inteligentă