NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic
  • Sennheiser Ambeo VR Mic

Sennheiser Ambeo VR Mic

Ambeo VR Mic
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
7115.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 592.92 Lei / lună

Distribuie pe

Microfon VR Sennheiser Ambeo VR Mic

Proiectat pentru aplicatii de 360​​ grade, Sennheiser AMBEO VR este un microfon destinat sa aduca la viata intreaga viziune a creatorilor de continut VR. Microfonul folosește patru capsule KE 14 situate intr-un aranjament tetraedric pentru a va asigura ca de oriunde va aflati, AMBEO va inregistra sunetul din jur intr-o maniera sferica, rezultand adevarate inregistrari Ambisonics.

Știinta din spatele acestor principii este putin prea dificila ca sa poata fi expusa in totalitate in spatiul destinat pentru aceasta descriere (intr-adevar, au fost scrise mai multe disertatii cu privire la formatul Ambisonics - dezvoltat de British National Development Research Council in anii 1970); principiile sunt, totuși, de interes pentru comunitatea VR, care utilizeaza tehnica pentru a captura aspecte cu adevarat vaste ale oricarei imagini sonice date, oferindu-va stanga, dreapta, dedesubtul, varful și centrul imaginii intr-un mod potrivit in special pentru experienta VR.

Pentru a ajuta la lucrul cu sunetul rezultat in post-productie, microfonul vine cu un encoder care va functiona in formatele AU, AAX, VST și standalone. Sunt incluse, de asemenea, o suspensie Rycote, un cablu split conceput pentru a conecta microfonul la patru terminale separate XLR și un paravant.

Capturarea experientei VR: AMBEO VR Mic a fost dezvoltat in colaborare cu producatorii de continut VR și a fost finisat in colaborare cu participanti din intreaga comunitate audio și VR. Astfel, microfonul raspunde exact nevoilor creatorilor de continut VR, facilitand captura audio a oricarei locatii, oferind ascultatorului o perceptie proportionala cu componenta vizuala a experientei VR.

Structura Ambisonic Capsule: AMBEO VR Mic este un microfon Ambisonics echipat cu patru capsule KE 14 potrivite intr-un aranjament tetraedric. Acest design va permite sa capturati dintr-un singur punct sunetul care va inconjoara. Ca rezultat, veti obtine o imagine sferica, Ambisonics, care sa corespunda continutului video VR/sferic 360 grade.

Printre cele mai importante caracteristici enumeram: Microfon cu un singur punct pentru content VR; 4 capsule potrivite intr-un grup tetraedric; Capteaza un sunet sferic, complet spatial, in format Ambisonics; Potrivit pentru a lucra cu captura video 360 grade/VR; Portabil și robust pentru a satisface cerintele diferitelor conditii de inregistrare.

Software inclus pentru convertor de format: Convertor format A-B (pentru utilizare in post-productie); Disponibil ca plugin VST, AAX și AU pentru DAW; Operabil in mod autonom; Plug-in-ul poate corecta pozitionarea fizica a microfonului și poate roti directia; Plug-in permite diferite standarde de ieșire, inclusiv YouTube 360 ​​video; Formatul de encodare de la A la B inclus: VST, AAX, AU și versiuni independente (pentru Mac și Windows).

Specificații
Capsula microfoncondensator
Caracteristica polaraCardioid
Tip microfoncu diafragma mare


Navigare inteligentă