NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland VRC-01
  • Roland VRC-01
  • Roland VRC-01
  • Roland VRC-01
  • Roland VRC-01

Roland VRC-01

Mixer broadcasting VRC-01

Disponibil în câteva luni
1530.00
127.50
2 ani

Mixer broadcasting Roland VRC-01

AeroCaster face ca oricine să creeze o configurație wireless cu mai multe camere, cu o calitate de producție la nivel profesional, ușor și accesibil. Folosind puterea A/V a dispozitivelor mobile pe care toată lumea le poartă, sistemul nostru inovator deschide o nouă lume de posibilități creative pentru orice aplicație de streaming live, de la talk-show-uri online și spectacole muzicale până la comerț live, educație la distanță și nu numai.

Creează o configurație fără fir cu mai multe camere, folosind iPad-ul și smartphone-urile
Transmite în flux pe YouTube, Facebook Live, Twitch sau un canal RTMP personalizat prin Wi-Fi sau 4G/5G
Comută până la 4 dispozitive inteligente simultan, împreună cu camera de pe iPad-ul gazdă
Partajează fără fir ecranele de pe computere și dispozitive mobile
Include efecte de tranziție uimitoare
Întârziere, reverb, filtru highpass, noise gate, de-esser, compresor și limitator încorporate
Salvează și reamintește 30 de scene cu titluri, grafice și ferestre imagine în imagine
Media Pool vă permite să integrați video, audio, fotografii și grafică stocate pe iPad
Vă oferă o suprafață de control hardware și o interfață audio ușor de utilizat
Oferă 2 intrări XLR, o intrare stereo de 3,5 mm și ieșiri pentru căști și monitor

AeroCaster este un sistem de comutare A/V super-puternic care este incredibil de versatil și ușor de configurat. În aproape niciun timp, veți transmite mai multe camere și sunet de înaltă calitate către YouTube, Facebook, Twitch și canale RTMP personalizate printr-o rețea celulară Wi-Fi sau 4G/5G.

Sistemul AeroCaster constă din aplicația AeroCaster LIVE pentru iPad, suprafața de control hardware AeroCaster VRC-01 și interfața audio și aplicația AeroCaster Camera pentru dispozitivele mobile iOS și Android. Partajarea ecranului BYOD de pe computere și dispozitive mobile este, de asemenea, acceptată.

AeroCaster oferă o conexiune fără fir ușoară la cele mai importante platforme de streaming. Achiziționarea sistemului vă oferă acces deplin la toate funcțiile AeroCaster, fără nicio taxă de abonament.

Pe lângă captarea video de la distanță de pe patru dispozitive mobile, puteți accesa o a cincea sursă video live folosind camera de pe iPad.

Creați până la 30 de presetări de scenă cu suprapuneri de text, grafice (inclusiv fișiere PNG transparente), ferestre imagine în imagine sau vizualizări pe ecran divizat.

Utilizați tăieturi, dizolvari încrucișate și ștergere pentru tranziții fine, în timp real.

Creați titluri și redați videoclipuri, fotografii și elemente grafice din biblioteca de imagini a iPad-ului dvs.

Cu sistemul AeroCaster, puteți profita din plin de camerele uimitoare ale celor mai recente telefoane și le puteți folosi ca intrări de înaltă calitate pentru fluxul dvs. live.

Cu conectivitate fără fir, puteți folosi suporturi staționare disponibile pentru a pune telefoanele în locuri în care este dificil să utilizați o cameră tradițională. Și, cu suporturi pentru carduri la prețuri accesibile, puteți captura fotografii mobile stabilizate de cât de departe va ajunge rețeaua dvs. wireless.

Odată ce dispozitivele mobile sunt conectate la AeroCaster LIVE, aveți acces de la distanță la toate setările lor avansate ale camerei din cadrul aplicației. Echilibrați și potriviți imaginea între diferitele camere ale telefonului și controlați setări precum focalizare, zoom, expunere, balans de alb și multe altele.

AeroCaster Live oferă, de asemenea, o soluție simplă pentru partajarea ecranului de pe computere și dispozitive mobile. Prezentatorii se pot conecta cu ușurință prin intermediul browserului Google Chrome prin Wi-Fi, fără a fi nevoie de cabluri, adaptoare video sau dongle.

Cu capacitatea de a vă monitoriza mixul audio prin căști sau difuzoarele monitor conectate, veți ști că spectatorii dvs. live aud conținutul pe care îl furnizați.

Hardware-ul AeroCaster dispune de două intrări combo pentru conectarea microfoanelor XLR, a instrumentelor muzicale electronice sau a unei consolă de sunet live. Și cu o gamă largă de efecte la bord, talentul tău va suna întotdeauna cel mai bine. Mufa pentru căști acceptă un flux de la un microfon pentru căști sau microfonul de pe căști pentru o a treia sursă vocală și puteți aduce sunet suplimentar de la un dispozitiv mobil sau un player de muzică prin intrarea stereo de 3,5 mm.

Din aplicația AeroCaster LIVE App (disponibilă din Martie 2022 in Apple App Store), aveți acces integrat la conținutul media stocat pe iCloud Drive. Redați tema de deschidere pentru a începe streamul, declanșați barele de protecție între pauze sau pur și simplu adăugați niște muzică de fundal sau efecte sonore grozave oricând doriți.Produse asemănătoare cu Roland VRC-01