Modul Toba Electronica Roland TD 27

Modul Toba Electronica Roland TD 27

TD 27
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
5828.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 485.67 Lei / lună


Distribuie pe

TD-27 Modul de Sunet de Tobe

Sunet Emblematic de Clasă, Expresie Maximă

 

< Generalități >

Modulul TD-27 V-Drums este încărcat cu cele mai bune sunete de tobe acustice pe care le-ați auzit vreodată. Tehnologia Prismatic Sound Modeling de la Roland produce tobe care nu numai că sună excepțional, dar răspund la fel ca instrumente acustice reale atunci când le loviți. Intrările digitale de declanșare avansate acceptă pad-uri digitale Roland pentru o expresie de neegalat, în timp ce noua tehnologie PureAcoustic Ambience oferă o varietate de spații inspirate de tobă la simpla apăsare a unui buton. O gamă largă de sunete electronice din bogata istorie sonică Roland sunt de asemenea incluse, oferind sunete indispensabile pentru stilurile moderne. Și încărcând și stratificând propriile sample-uri cu tobele interne, puteți crea sunete pe care niciun alt toboșar nu le poate revendica.   

 

Sunet și expresie supreme V-Drums cu Prismatic Sound Modeling, Tehnologie PureAcoustic Ambience și intrări digitale de declanșare.

 

 

< Caracteristici principale >

•              Modul de sunet avansat cu tehnologie Prismatic Sound Modeling avansată derivat din emblematicul TD-50

•              Trei intrări digitale de declanșare pentru pad-uri de declanșare Roland avansate, precum snare-ul digitală PD-140DS de 14” și cinelul ride digital CY-18DR de 18"

•              Interfață practică pentru selectarea și personalizarea rapidă și ușoară a sunetelor de tobe

•              Cântați la tobe în spații de sunet inspirate cu Tehnologia PureAcoustic Ambience nou dezvoltată

•              Simulator de microfon overhead și efecte de calitate de studio pentru procesarea sunetelor de tobe

•              Importați propriile sample-uri WAV printr-un card SD

•              Ieșire stereo mix și două ieșiri asignabile pentru trimiterea sunetelor individuale de tobe la un mixer PA

•              Interfață audio USB integrată cu 28 de canale integrată pentru producția profesională de muzică pe calculator

•              Mufă de declanșare multi-pin și cablu inclus pentru conectarea cu o configurație standard de pad-uri V-Drums

•              Intrare de declanșare Crash 2 dedicată și trei intrări auxiliare de declanșare pentru extinderea ușoară a setului

•              Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop

•              Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

 

Incredibila Tehnologie Prismatic Sound Modeling

Derivat din emblematicul TD-50, modulul de sunet TD-27 este echipat cu tobe care trăiesc și respiră precum instrumentele acustice reale. Am început prin samplarea celor mai frumoase tobe, percuții și cinele—atât vintage, cât și moderne—în studiourile de înregistrare de talie mondială. Prismatic Sound Modeling de la Roland este apoi aplicat pe sample-uri, aducându-le la viață prin modelarea comportamentului proprietar rafinată pe parcursul a două decenii. De fiecare dată când loviți o tobă sau un cinel, nu doar declanșați pur și simplu un sunet integrat—ci cântați la un instrument complet, care răspunde la fel ca omologul său acustic, cu o gamă sonoră fără precedent la îndemâna dvs.

 

Tehnologie Digitală de Declanșare

Tehnologia digitală de ultimă oră de la Roland aduce un realism și mai profund experienței V-Drums. Modulul TD-27 dispune de trei intrări digitale de declanșare, care funcționează cu pad-uri digitale avansate Roland, cum ar fi snare-ul PD-140DS și ride-ul CY-18DR pentru a oferi cea mai naturală expresie a tobelor dvs. Senzori multipli și procesarea rapidă extraordinară lucrează împreună pentru un răspuns cu adevărat uimitor, care vă permite să utilizați tehnici autentice în cel mai natural mod, cu fiecare nuanță detectată cu precizie și perfect interpretată. Și dacă nu sunteți încă pregătit pentru pad-uri digitale, TD-27 are de asemenea intrări de declanșare analogice pentru pad-uri snare și ride standard.

 

Creați (și Modelați) Setul de Tobe Semnătură Personală

Cu tobele acustice, vă faceți singur sunetul schimbând tipurile de cap, reglarea tonalității, aplicarea amortizării, modificarea tensiunii snare-ului, schimbarea măciucii kick-ului și multe altele. Toate acestea sunt posibile cu modulul TD-27, permițându-vă să creați seturi personalizate pentru orice situație. De asemenea, vă puteți încărca propriile sample-uri WAV prin suport SD, folosindu-le așa cum sunt sau suprapunându-le cu sunetele interne.

 

Tehnologie PureAcoustic Ambience

Noua tehnologie PureAcoustic Ambience optimizează fiecare set, creând un câmp de sunet incredibil de natural și imersiv în timpul interpretării. Puteți, de asemenea, să mergeți mai adânc și să reglați poziția microfoanelor pe fiecare set de tobe și să formați sunetul general cu noul dezvoltat simulator de microfon overhead. În cele din urmă, multi-efecte avansate încorporate și capabilități de mixare vă oferă puterea unei console de studio completă, cu tranzienți, EQ-uri parametrice, compresoare, reverburi, delay-uri și multe altele la îndemâna dvs.

 

Conectivitate pentru Scenă și Studio

TD-27 este un puternic centru de comandă pentru orice configurare electronică de tobe, cu opțiuni ample de conectivitate atât pentru scenă cât și pentru studio. Există ieșiri stereo pentru sunetul general al tobelor, plus două ieșiri directe pentru trimiterea de kick, snare și alte sunete către o consolă audio pentru mixare independentă. Interfața audio USB încorporată facilitează producția de muzică pe calculator, cu până la 28 de canale audio disponibile printr-un singur cablu. MIDI este de asemenea suportat prin USB și I/O dedicate, permițându-vă să sincronizați cu alte dispozitive MIDI și să declanșați sunete în software-ul computerului.

 

Suport de Declanșare Versatil

În plus față de cele trei intrări digitale de trigger, modulul TD-27 are o mufă de declanșare analogică multi-pin, pentru o conexiune rapidă și ușoară cu orice aranjament standard a pad-urilor V-Drums prin intermediul unui cablu inclus. Există, de asemenea, o intrare dedicată de declanșare analogică pentru un al doilea pad de cinel crash, plus trei intrări auxiliare de declanșare pentru personalizarea setului prin adăugarea de pad-uri de kick, tom și cinele Roland, sau pad-uri de declanșare precum BT-1.  

 

Conectivitate Bluetooth și Unelte Integrate pentru Antrenament

Cu funcțiile de exersare din modulul TD-27, veți aștepta mereu următoarea sesiune de interpretare. Bluetooth-ul încorporat vă permite să transmiteți audio wireless de la un telefon sau laptop la modul, ideal pentru improvzații imersive cu căștile. Cântați acompaniați de piesele muzicale preferate sau mixați sunetul dintr-o lecție video de pe YouTube cu setul. Funcțiile de antrenor integrate vă dezvoltă abilități și vă urmăresc progresul, în timp ce metronomul avansat ajută la îmbunătățirea ritmului interior. Și oricând, vă puteți înregistra interpretarea și asculta pentru a evidenția la ceea ce mai trebuie să lucrați.

 Tip Tobe/PercutiiModule pentru Toba Electronica