Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Modul Toba Electronica Roland TD-50
  • Modul Toba Electronica Roland TD-50
  • Modul Toba Electronica Roland TD-50
  • Modul Toba Electronica Roland TD-50
  • Modul Toba Electronica Roland TD-50
  • Modul Toba Electronica Roland TD-50
2 ani

Modul Toba Electronica Roland TD-50

Brand: RolandRoland
Seria: TD-50
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 11330.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Marimi-
Tip Tobe/PercutiiModule pentru Toba Electronica
Roland

V-DRUMS REDEFINIT: CEA MAI BUNĂ EXPRESIVITATE PENTRU INTERPRETĂRI PROFESIONALE ȘI SESIUNI DE STUDIO


Fiind un toboșar profesionist și ambițios, dumneavoastră știți că vă va împiedica orice în afară de cel mai bun sunet și simț. Faceți cunoștință cu Roland TD-50, un modul de sunet din gama renumitului V-Drums, creat pentru interpretări live excepționale, exersări intense și utilizare în studio. Noul modul de sunet TD-50 cu modelare de sunet Prismatic vă oferă gama largă a celor mai impresionate sunete Roland de până acum. Procesorul avansat de intrări pentru 3 pad-uri electronice, precum noua tobă mică PD-140D și cinelul ride CY-18DR cu sistem cu mai mulți senzori. Dar să nu uităm nici de funcții de editare și conexiuni multilaterale. Modulul de sunet Roland V-Drums TD-50 este alegerea profesioniștilor.


Modelarea de sunet “Prismatic” trezește la viață cântatul la tobe

Toboșarii experți vor performanță excepțională. TD-50 este un nou modul de sunet performant a cărui tehnologie originală de modelare de sunet “Prismatic” înseamnă că fiecare element al stilului de interpretare este captat și redat cu meticulozitate surprinzătoare. Lucrând alături cu toba mică și pad-urile de cinel ride recent dezvoltate, care dispun de cea mai avansată tehnologie de detectare de până acum – procesarea de înaltă rezoluție a TD-50 vă oferă sunetele cele mai realiste, rezonante și expresive pe care le veți auzi de la un kit electronic.


Personalizați sunetele pentru interpretări live și pentru studio

Situațiile diferite nu înseamnă problemă pentru TD-50, care oferă o paletă de kit-uri încorporate, potrivite pentru fiecare sesiune. Cu acest modul avansat sunetele pot fi personalizate în detalii, incluzând reglarea fețelor și a corpurilor, suprapunerea eșantioanelor interne, ajustarea microfonului și ambianței. Mai mult, un compresor și un egalizator cu trei benzi pot fi controlate individual pentru fiecare pad, în timp ce cu trei secțiuni independente de multiefecte veți putea aplica unor tobe 30 de tipuri de efecte, precum delay, flanger, saturator și multe altele. Multicompresorul cu două benzi și egalizatorul cu trei benzi la output vă permit să modificați dinamica generală și balansul tonal, în funcție de locul unde vă aflați: în studio sau pe scenă. Funcția nouă Snapshot este modalitatea rapidă de a schimba și a compara editări înainte să fie aplicate modificări permanante sunetului.


Interpretați împreună cu fișierele WAV favorite și înregistrați ușor în DAW

Fiind un toboșar creativ, veți iubi conexiunile unității TD-50 care permit apariția inspirației în ambele direcții. Utilizând slot-ul pentru cardul SD, este ușor să redați fișiere WAV care apoi pot fi declanșate prin conectarea oricărui pad de tobă sau cinel de la Roland. Puteți reda sunete WAV în loop sau le puteți suprapune cu sunete interne în timp ce controlați volumul și tonul prin panoul din față al TD-50. Odată ce ați creat un groove superb, trebuie doar să conectați modulul TD-50 la PC/Mac printr-un cablu USB pentru înregistrare multi-track direct în DAW-ul favorit. Pot fi înregistrate separat până la 10 canale, care apoi pot fi editate pentru un sunet mai interesant, etc. Se poate alege și dintre formate de audio sampling: 48 kHz, 96 kHz și standardul 44.1kHz


Fiți pregătiți mai rapid prin conexiune directă la PA și 8 ieșiri directe

Dacă cântați live în fiecare seară, TD-50 vă poate ajuta să evitați procesul lung și efortul necesar pentru configurarea setului de tobe. TD-50 este primul modul de sunet de tobe care dispune de o ieșire XLR Master balansat, care permite conectarea directa la un sistem PA fără să aveți nevoie de un DI box. Veți găsi și opt ieșiri directe (TRS). Atribuirea pad-ului la una dintre ieșirile individuale este simplă, controale de volum master/căști și faderele balansează instantaneu nivelul de ieșire pentru fiecare pad. Output-ul poate fi trimis prin output-ul phones pentru a controla nivelul sunetului de monitor fără a-l trimite la PA.

 

Funcții de exersare pentru dezvoltarea tehnicii

TD-50 este alegerea toboșarilor cu experiență, însă întotdeauna există loc pentru îmbunătățire. TD-50 nu doar scoate la iveală tehnica dumneavoastră, o și îmbunătățește în mod activ, oferind funcții încorporate care vă ajută să profitați la maxim de exersări. Fie că vă perfecționați sincronizarea cu funcția Quiet Count sau importați și cântați alături de acompaniamente prin slot-ul pentru cardul SD, este ușor să fiți inspirați chiar dacă exersați singur.


Înregistrarea interpretărilor

Modulul de sunet TD-50 dispune și de funcția de înregistrare audio. Trebuie doar să apăsați butonul de înregistrare pentru a capta interpretarea. Dacă interpretați alături de sunetul metronomului sau un acompaniament, există posibilitatea de a înregistra doar cele interpretate la tobe sau și track-uri. Înregistrările pot fi exportate cu ușurință, pentru a le încărca și a le edita în DAW. Niciodată nu era mai simplă pentru un toboșar înregistrarea unei interpretări.
 

 

-Modul de sunet emblematic cu cea mai bună expresivitate
-400+ instrumente dinamice și expresive cu audio de înaltă calitate
-Intrări pentru pad-uri electronice (USB) x 3 pentru noua tobă mică electronică de 14”(PD-140DS) și cinelul ride electronic de 18” (CY-18DR) cu sistem cu mai mulți senzori
-Redați propriile sample-uri WAV prin card SD
-USB 10-canale Out/4-canale In canale pentru înregistrare multi-track cu ajutorul unui cablu USB
-Master Output (XLR) și 8 Direct Out (TRS), balansat pentru conectare cu PA
-Metronom cu funcții Quiet Count și de redare audio pentru exersare
-Funcția de înregistrare audio pentru a capta și a exporta interpretări la tobă
-Sistem V-Edit avansat pentru a personaliza sunete de tobe și de cinele

Produse asemănătoare