Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red

Pc Electric
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red
  • Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red

Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red

Mufa PCE Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red

Mufa PCE Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red este un conector electric de înaltă calitate, proiectat pentru a asigura o conexiune sigură și eficientă. Acesta este prevăzut cu un tip de conector CEE 16A 5 pini (F), ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Construcția robustă a mufei este ideală pentru a fi utilizată în medii exigente, asigurând rezistență și durabilitate pe termen lung. Greutatea redusă de doar 180 g face ca această mufă să fie ușor de manevrat și de transportat.

Beneficiind de o culoare roșie vibrantă, această mufă este ușor de identificat și de utilizat în diverse setări și echipamente electrice. Indiferent dacă aveți nevoie să conectați un utilaj într-o fabrică sau să alimentați un echipament electronic într-un birou, Mufa PCE Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red este soluția perfectă.

Cu acest conector electric, veți beneficia de o conexiune eficientă și sigură pentru dispozitivele dvs. electrice. Asigurați-vă că veți obține o alimentare constantă și fiabilă pentru echipamentele dvs., evitând întreruperile și deteriorările cauzate de conexiuni slabe. Investiți în calitate și siguranță cu Mufa PCE Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conexiuni instabile sau slabe. Alegeți acest conector electric fiabil și beneficiați de performanță și durabilitate pe termen lung. Cumpărați acum acest conector electric roșu de înaltă calitate!

Specificații Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red
Tip MufaFisa trifazica 16A


Produse asemănătoare Pc Electric CEE Socket 16A 5pin Red