Gibson Multi-Tool ATMT-01

Gibson
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Gibson Multi-Tool ATMT-01
  • Gibson Multi-Tool ATMT-01
  • Gibson Multi-Tool ATMT-01
83.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Diverse chei Allen: 5/16, 1/8, 1/16, 0,05, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm.
  • 4 mm Cheie pentru tijă de truss rod
  • Phillips #1

Gibson Multi-Tool ATMT-01

Multi-Tool Gibson Multi-Tool ATMT-01

Produsul nostru, Multi-Tool Gibson Multi-Tool ATMT-01, este o unealtă versatilă și indispensabilă pentru orice pasionat de instrumente muzicale. Acest multi-tool este conceput special pentru a vă ajuta să efectuați diverse lucrări de întreținere și reparații la chitare și alte instrumente cu coarde, oferindu-vă tot ce aveți nevoie într-un singur instrument compact.

Oferind o gamă largă de chei Allen, acest multi-tool vă permite să lucrați cu dimensiuni variate de chei Allen, inclusiv 5/16, 1/8, 1/16, 0,05, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm și 3 mm. Astfel, indiferent de ce dimensiune de cheie Allen este necesară pentru instrumentul dvs., veți avea întotdeauna în mână instrumentul potrivit pentru a face reglaje și ajustări precise.

Această unealtă multifuncțională include de asemenea o cheie de 4 mm pentru tijă de truss rod, ceea ce vă permite să ajustați truss rod-ul unei chitare, un element esențial pentru menținerea tensiunii adecvate a corzilor și a nivelului de acțiune dorit pe tastieră.

În plus, Multi-Tool Gibson Multi-Tool ATMT-01 vine și cu două șurubelnițe, respectiv o șurubelniță Phillips #1 și o șurubelniță Phillips #2. Aceste șurubelnițe sunt ideale pentru strângerea sau desfacerea diferitelor șuruburi întâlnite pe chitare și alte instrumente muzicale, asigurându-vă că puteți face orice ajustare necesară cu ușurință.

Pentru pasionații de instrumente muzicale și profesioniștii din industria muzicală, Multi-Tool Gibson Multi-Tool ATMT-01 este un instrument deosebit de practic și eficient. Cu acest multi-tool, veți avea întotdeauna la îndemână tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea grijă de chitara sau instrumentul dvs. cu coarde, astfel asigurându-vă că sunetul și performanța acestora rămân întotdeauna la cel mai înalt nivel.

Specificații Gibson Multi-Tool ATMT-01
SetNu
Tip AccesoriiDiverse accesorii pt chitari


Produse asemănătoare cu Gibson Multi-Tool ATMT-01