» Noile flaute pentru incepatori de la Yamaha!

Noile flaute pentru incepatori de la Yamaha!

  • Noile flaute pentru incepatori de la Yamaha!

Mai mult decât o versiune accesibilă a flautului profesional
 

Ambușura este construită în așa fel încât să ghideze începătorii spre utilizarea corectă a respirației, iar dimensiunea și unghiul clapelor este proiectată cu atenție pentru a rezulta un echilibru optim și de a putea folosi mai ușor. Acestea, dar și alte detalii sunt unele dintre motivele pentru care flautele Yamaha pentru studenți și cele intermediare au devenit bestsellere peste tot. În fiecare instrument se poate găsi un amestec unic de tehnologie și meșteșug. Printre noutăți se numără pointed key arms, care contribuie la aspectul vizual elegant, dar și părți ale clapelor care, prin procesul de fabricație au fost complet revizuite, îmbunătățind  în mod semnificativ precizia generală.
 

Modelele din seria 400, 300, și 200 oferă diverse combinații de argint și argint nichel. Gama extinsă ușurează procesul de alegere pentru fiecare flautist.
 

Reproiectată cu un aspect nou distinct. ... Credem că o să vă plăcă sunetul nou a gamei de flaute student de la Yamaha. Bazându-se pe peste 35 de ani de expertiză, noul model a evoluat.
 

-designul capului de flaut este recunoscut ca fiind cel mai bun pentru începători
-prin tehnicile lucrate manual și tehnicile de fabricație de înaltă calitate se va putea concentra mai mult pe predare și joc decât pe menținerea instrumentului 
-pointed key arms de înaltă calitate, care pot fi găsite și la modele profesionale
-pernițe noi, optimizate pentru o stabilitate de lungă durată
-îmbunătățirea longevității face ca investarea în acest model să merite
-stil nou elegant, care îi dă un aer mai profesional instrumentului
 

Pentru detalii >>Click aici!<<