» Noua eră a claviaturilor digitale premium

Noua eră a claviaturilor digitale premium

  • Noua eră a claviaturilor digitale premium

Preia controlul cu noul Yamaha GENOS

Bine ați venit în noua eră a claviaturilor digitale premium. Genos redefinește sunetul claviaturii digitale, design-ul și experinţa utilizatorului. Fie că este utilizat într-un studio de înregistrări, pe scenă sau acasă, Genos inspiră și îmbunătă- ţește performanţa muzicală a noii generaţii de muzicieni.

Trăsături cheie:

■ Navigare facilă și ecran touch screen cu control intuitiv Conceput pentru pianiști, Genos are ecran color, tactil și butoane pentru acces rapid. Construiţi sunetul cu ajutorul controlerelor Live Control: Genos are 9 butoane glisor, 6 butoane rotative și 7 butoane atribuibile!

■ Acces facil pentru a menţine puterea creativă Genos este conceput pentru a vă menţine puterea creativă. Accesaţi sunetele și funcţiile de care aveţi nevoie rapid și fără să fiţi distrași. Informaţiile importante apar pe ecran în zona principală , precum si setările Live Control.

■ Stocare facilă cu spaţiu nelimitat pentru propria creativitate Cu aproape 60GB de memorie, Genos reprezintă baza perfectă pentru propriile idei creative. 2GB memorie extinsă încorporată permite ca Genos să se dezvolte o dată cu voi, în timp ce 3 conexiuni USB-to-device asigură portabilitatea datelor, indiferent de locul în care vă aflaţi.

■ Sunet profesional, incredibil, de un realism de neegalat 1700 de Voci exclusive Yamaha, noua tehnologie Revo! Drum și 550 de Stiluri sunt suportate de o librărie uriașă de tipuri de arpegii, Multi Pad-uri extinse și DSP power pentru o experinţă așa cum nu aţi mai trăit niciodată.

■ Funcţii îmbunătăţite pentru experinţă supremă Genos deţine multe funcţii noi extraordinare. Live Control vă oferă acces în timp real la sunet cu ajutorul joystick-ului, atât pentru reglări pitch, cât și pentru modularea sunetului. Noua funcţie Playlist vă păstrează datele organizate și accesibile, mai ales în performanţa live, suportă redare atât MIDI, cât și Audio, toate acestea sunt îmbunătăţite de un crossfader și chiar formatul MP3.

■ Ieșire profesională Ieșirile de calitate superioară reprezintă un factor important în felul în care sună un instrument prin boxe. Convertoarele D/A actualizate împreună cu noua ieșire digitală pentru utilizare în studio și noul suport pentru microfoanele condensator cu alimentare la sursa phantom power.

■ Compatibilitate & Extindere Genos facilitează actualizarea instrumentelor anterioare Yamaha cu suport impresionant pentru compatibilitate. WIFI-ul încorporat și aplicatia Songbook oferă o comunicare unică pe două căi pentru performanţă live și organizarea datelor muzicale. Mai mult decât atât, o nouă versiune YEM va fi lansată și suportă editare WAV avansată.

https://www.soundstudio.ro/keyboard-yamaha-genos.html