Roland CY-18DR Digital Ride Pad

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland CY-18DR Digital Ride Pad
  • Roland CY-18DR Digital Ride Pad
  • Roland CY-18DR Digital Ride Pad
2.990.00
Livrare gratuită
În stoc furnizor: Termen livrare 01.mai.2024
2 ani

Roland CY-18DR Digital Ride Pad

Pad Cinel Roland CY-18DR Digital Ride Pad

NOUL CINEL RIDE ELECTRONIC CU MAI MULȚI SENZORI AVANSAȚI

Roland revoluționează tobele electronice – iar pad-urile de trigger nu fac excepție. Noile noastre pad-uri de trigger împreună cu modulul de sunet TD-50 asigură cea mai bună expresivitate în privința interpretării. Tobele electronice nu erau niciodată mai realiste.

Noul CY-18DR este dedicat toboșarilor care vor ca personalitatea lor să fie reflectată prin interpretare. Având dimensiuni de 18” și mișcare balansată autentică, cinelul electronic V-Cymbal este extrem de portabil și devine instantaneu familiar. Dispune și de cele mai recente tehnologii de la Roland; și un sistem de înaltă rezoluție cu mai mulți senzori în cadrul pad-ului, care detectează nuanțele atingerilor fine și acelor mai intense, în orice poziție, pe întreaga suprafață.

Cinelul electronic CY-18DR oferă toboșarilor expresivi mai multă dinamică ca oricând, permițând utilizarea tehnicilor de interpretare, precum legato și soft bell stroke, de asemenea și dezactivarea sunetului printr-o singură atingere. Trebuie doar să atingeți partea bell sau bow a cinelului cu un singur deget sau cu palma pentru a dezactiva sunetul cinelului și pentru ca acesta să aibă un decay natural, ca și în cazul unui cinel ride acustic. Pentru a se bucura de performanța optimă a acestui cinel revoluționar, el trebuie folosit împreună cu puterea de procesare și intrările digital trigger ale noului modul de sunet TD-50 de la Roland.

Specificații Roland CY-18DR Digital Ride Pad
Marimi18''
Tip Tobe/PercutiiPad-uri pentru Cinele
Produse asemănătoare cu Roland CY-18DR Digital Ride Pad