Pedala efect chitara Boss CP 1X

Pedala efect chitara Boss CP 1X

CP-1X
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
639.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 53.25 Lei / lună


Distribuie pe

PEDALĂ DE COMPRESIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU CHITARĂ, DEDICATĂ CHITARIȘTILOR EXPRESIVI

Dispunând de tehnologia MDP a BOSS, CP-1X este un nou tip de compresor multiband pentru chitară, care păstrează caracterul instrumentului și tehnica dumneavoastră pentru expresie muzicală nelimitată. Procesarea inteligentă analizează semnalul în timpul interpretării prin mai multe modalități, oferind control avansat de dinamică care nu schimbă și nu estompează tonul ca și cum ar face pedalele convenționale de compresie. Cu interfața ei simplă, care dispune de patru butoane rotative, este ușor obținerea rezultatelor sofisticate, în timp ce indicatorul pentru reducerea gain-ului afișează tot timpul valoarea compresiei aplicate. Fiind optimizat pentru toate tipurile de chitară, CP-1X oferă performanță de ultimă generație pentru orice stil muzical.
 
Procesare inteligentă pentru sunet natural
 
Când conectați prima dată CP-1X, veți experimenta o compresie complet nouă. Pedalele convenționale de compresie schimbă și limitează sunetul, de asemenea, sunt greu de reglat pentru diferite stiluri muzicale. Inovatorul CP-1X oferă soluție pentru aceste probleme, deschizând lumea expresivității. Generatorul MDP performant analizează în timp real elementele tonale ale chitarei, oferind compresie naturală care urmărește inteligent interpretarea și se adaptează la aceasta. Cu abordarea sa de înaltă tehnologie, tonul chitarei și tehnica dumneavoastră întotdeauna ies în evidență, chiar și atunci când folosiți setări intense.
 
Descoperiți nivelurile noi ale expresivității muizicale
 
Indiferent de tipul chitarei folosite și de stilul muzicii, pedala CP-1X oferă întotdeauna sunet bogat, muzical. De la fraze și arpegii delicate la ritmuri intense, solouri rapide, etc., fiecare nuanță a interpretării rămâne detaliată și bine definită. Pedala oferă performanță superioară pentru tehnica chicken pickin’, pentru ritmurile funky, și funcționează superb ca și booster datorită sunetului său amplu și transparent. În cazul chitarelor cu șapte – și opt – corzi, pedala CP-1X controlează ușor dinamica sunetelor înalte fără a degrada sunetele joase puternice. Iar când pedala este folosită împreună cu chitare electro-acustice, supratonurile bogate, naturale sunt păstrate complet indiferent de tehnica de interpretare.
 
Rezultate de nivel studio prin controale simple
 
La majoritatea pedalelor de compresie, butoanele rotative ale pedalei dezvăluie tot ce aceasta poate oferi, nu și în cazul unității CP-1X, unde controalele pedalei interacționează pentru a atinge performanță maximă. Când este rotit un buton rotativ, sunt reglați în același timp numeroși parametri legați. Această caracteristică vă oferă posibilitatea de a controla dinamica și abilitatea de a forma sunetul, astfel depășind funcțiile oferite de pedale de compresie standard, și oferind rezultate care puteau fi obținute doar prin procesare high-end de studio. Însă nu trebuie să fiți inginer de sunet pentru a folosi pedala CP-1X – aceasta dispune de procesare MDP sofisticată care este reglată fin cu meticulozitate de inginerii BOSS pentru a vă oferi posibilitatea de a apela sunete extraordinare prin controale familiare de stompbox.
 
Caracteristici de ultimă oră pentru performanță profesională
 
Pedala CP-1X dispune de circuite profesionale de intrare de 18V care oferă headroom amplu pentru doze de chitară, asigurând claritate excepțională. Indicatorul de 16 segmente pentru reducerea gain-ului afișează clar valoarea compresiei, astfel se poate verifica cu ușurință modul în care pedala funcționează. Nivelul de zgomot al CP-1X este foarte mic în comparație cu alte pedale de compresie, acesta fiind un alt beneficiu adus de tehnologia BOSS.
 
MDP: Tehnologie avansată, sunet superior
 
Bazându-se pe zeci de ani de cercetare și dezvoltare, tehnologia MDP (Procesare multidumensională) a BOSS oferă o abordare proaspătă cu privire la obținerea tonurilor excepționale de chitară. MDP analizează în timp real varietatea elementelor care creează sunetul: incluzând frecvența, supratonuri, dinamica, sensibilitatea dozei și multe altele. Sunt analizate și diferite caracteristici de interpretare, precum registrul notelor, note simple vs. acorduri, bends, vibrato, și multe altele. Fiecare element individual este procesat în moduri unice pentru a produce tonuri optimizate în timpul interpretării. Cu abordarea sa meticuloasă și de înaltă tehnologie, MDP asigură sunete de calitate și funcționare care trec dincolo de limitele procesării tradiționale.
 
-Pedală de compresie de ultimă generație care dispune de tehnologia avansată MDP a BOSS pentru a păstra expresivitatea muzicală
-Circuitele inteligente se adaptează orcărei registre și nuanței de interpretare, oferind compresie naturală cu claritate excepțională
-Procesare sofisticată cu mai mulți parametri legați, accesibili prin controale simple de stompbox
-Indicatorul pentru reducerea gain-ului arată valoarea compresiei actuale
-Circuitul electronic reduce zgomotul, o problemă des înălnită la pedale de compresie standard
-Circuit de intrare de 18V asigură headroom pentru sunet clar și amplu
-Funcționează cu toate tipurile de chitară, incluzând chitare cu 7 sau 8 corzi, și cele electro-acustice
-Cinci ani garanție BOSS


Tip pedalaCompressor