1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Pedale Efect Chitara
  8. »
  9. Pedale Efecte Chitara Tech 21
  10. »
  11. Pedala efect chitara Tech 21 Boost Distortion Metallic
Pedala efect chitara Tech 21 Boost Distortion Metallic

Pedala efect chitara Tech 21 Boost Distortion Metallic

Boost Distortion Metallic
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1124.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 93.67 Lei / lună


Distribuie pe

Distorsiune, murdărie, pietriș, bucată, fuzz, overdrive, grind ...

Se întâmplă cu multe nume, vine în multe arome și toate sunt bune. Din păcate, găsirea acestui spot dulce nu este atât de ușoară cu pedalele de epocă. Trebuie să faceți față zgomotului, pierderii semnalului, tonurilor care se pot schimba cu durata de viață a bateriei și chiar cu temperatura pe scenă. Unele dintre acele efecte vechi din germaniu sunt mai sensibile decât un tren de nitro.

Dispozitivul all-analogic al Tech 21 presează tonuri drepte și vintage din fiecare pedală de serie Boost cu o fiabilitate modernă. Proiectat și construit de la bază utilizând cele mai bune componente individuale selectate, discretizate manual, fiecare unitate oferă performanțe optimizate cu funcționare silențioasă în studio. Și noi le numim Pedale de Boost pentru un motiv. Alaturi de o multitudine de tonuri conduse de caldura, exista o puternica functie de stimulare care ofera un incredibil impuls de 21dB, care poate fi folosit independent de efect. Este un adevărat post-amplificare, care strânge tonul pe care l-ați format, fără a-l sufoca în distorsiuni nedorite. De la intrarea cu înaltă impedanță la filtrul trece-jos matur din controlul tonului, tonul dvs. va fi deschis și controlabil în fiecare setare.

SERIA METALICĂ

Nou look pentru 2014, cu aceleași caracteristici și funcționalități.

Hei, îți amintești de anii '80? O mulțime de haine proaste, dar niște distorsiuni agresive. Mânerul strâns, muscular, cu armonici cu buzunar nu a ieșit niciodată din modă, iar Boost Distortion oferă tonul rapid. Dispune de propriul său control SAG unic, care adaugă un răspuns expresiv, asemănător tubului, la fiecare accident vascular cerebral.Tip pedalaDistortion