NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GP-6 Polished White
  • Roland GP-6 Polished White
  • Roland GP-6 Polished White
  • Roland GP-6 Polished White
  • Roland GP-6 Polished White

Roland GP-6 Polished White

Pian Acustic GP-6 Polished White

Disponibil în câteva luni
29200.00
2433.33
2 ani

Pian Acustic Roland GP-6 Polished White

Performanță de pian premium într-un Baby Grand Elegant

Model GP de linie medie cu un cabinet baby grand elegant și abordarea Roland avansată de modelare Piano Reality.

GP-6 de nivel mediu oferă caracteristici premium GP într-un cabinet baby grand luxos, care aduce un element sofisticat fiecărui spațiu. Curbele elegante și detaliile fin lucrate oferă prezența inconfundabilă a unui sunet acustic fin, în timp ce tehnologiile avansate din interior oferă atingerea, tonul și proiecția sunetului pe măsură. De asemenea, beneficiați de o multitudine de beneficii moderne care se conturează cu stilul de viață actual, inclusiv funcționarea cu întreținere redusă, instrumente de învățare integrate, conectivitate Bluetooth® și multe altele.

Specificații Standard

Pian baby grand premium, cu un finisaj elegant și lucios și detalii fin lucrate

Proiectat cu abordarea avansată Piano Reality de la Roland pentru o experiență muzicală rafinată

Generatorul de sunet cu modelare Piano Reality Premium oferă sunet și răspuns autentic de pian cu o polifonie nelimitată

Claviatură Piano Reality Premium cu acțiune progresivă cu ciocan, escapement și clape hibride din lemn/turnate cu Ivory Feel

Tehnologie accelerată de detectare a clapelor pentru un răspuns ultra-detaliat la atingere

Pedale sustain, soft și sostenuto realizate cu precizie, cu detectare continuă, modelare damper și suport pentru tehnicile tradiționale

Sistem de sunet Piano Reality Premium Projection cu cinci difuzoare, amplificare separată, procesare sonoră avansată și componente audio premium

Panou tactil inteligent cu pictograme intuitive și iluminare de fundal comutabilă

Design cu întreținere redusă, care nu necesită niciodată reglare 

Conectați un smartphone sau o tabletă prin Bluetooth pentru a cânta acompaniați de melodiile preferate și pentru a lucra cu aplicații muzicale MIDI

Controlați funcțiile GP-6, explorați lecțiile și multe altele cu Aplicația însoțitoare Roland Piano

Metronom avansat, recorder și mufe duble pentru căști pentru exersarea zilnică

Porturi USB pentru conectarea la computere și dispozitive de stocare flash

Disponibil în finisaje abanos și alb lustruit

Eleganță Clasică, Simplificată

Cu designul său uimitor și curbele curgătoare, GP-6 vă oferă un pian de lux maiestuos într-o amprentă redusă în comparație cu un pian mare. Și, în timp ce dimensiunea poate fi simplificată, obțineți totuși performanța fără compromisuri a unui instrument la scară largă. Și la fel ca la un instrument acustic, există un capac superior care se deschide pentru o proiecție mai largă a sunetului și un capac retractabil pentru claviatură pentru a proteja clapele atunci când nu sunt utilizate. Butoane tactile minimaliste care dispar atunci când iluminarea de fundal este oprită, permițându-vă să mențineți estetica acustică și să eliminați distragerile în timpul interpretării.

Realitatea Pianului

GP-6 este construit pe baza abordării avansate Roland Piano Reality, un ecosistem sofisticat de tehnologii conectate care cuprinde generatorul de sunet, claviatura, pedalele, componentele audio și difuzoarele. Fiecare secțiune este concepută pentru a lucra împreună perfect și transparent, permițând pianiștilor să experimenteze puritatea acestor instrumente minunate cu o expresie și un realism fără precedent.

Ton Inspirator Nesfârșit

Piano Reality Premium Modeling folosește cele mai recente tehnologii ale noastre pentru a recrea fiecare element de producere a sunetului unui pian acustic, punând sub degete răspunsul viu și culorile tonale complexe ale unui pian mare de concert. Și cu polifonie nelimitată, notele și rezonanțe sună în detaliu pentru a traduce fiecare emoție muzicală.

Redabilitatea Autentică a unui Pian Mare

Claviatura Piano Reality Premium vă conectează cu expresia muzicală profundă disponibilă în generator de sunet puternic. Acțiunea progresivă a ciocanului cu evadare oferă o atingere autentică a unui pian mare, cuplată cu tehnologia avansată de detectare a accelerației pentru detectarea precisă a celor mai subtile nuanțe de interpretare. Clapele hibride din lemn/mulat cu materiale Ivory Feel oferă echilibru natural și durabilitate robustă pentru ani de utilizare fără probleme. Pedale sustain, soft și sostenuto de înaltă performanță completează experiența cu senzație ponderată, modelare damper și suport pentru tehnicile tradiționale ale pedalei.

Sunet Bogat, Învăluitor

GP-6 proiectează o voce acustică mare din cabinetul său mic, datorită sistemului de sunet Piano Reality Premium Projection. Cinci difuzoare, amplificare separată, circuite audio superioare și procesare sonoră avansată se unesc pentru a învălui spațiul din jurul instrumentului cu tonuri captivante și inspiratoare.

Personalizați Sunetul și Senzația

GP-6 oferă mai multe sunete de pian mare de clasă mondială, care sunt gata de bucurat. Dar dacă sunteți un pianist cu experiență, vă puteți scufunda în instrumentele Piano Designer încorporate pentru a rafina sunetul și senzația pentru atingerea dvs. personală. Reglați acordul și temperamentul corzilor, reglați fin sensibilitatea claviaturii și scalarea duplex, modelați rezonanțe cabinetului și multe altele.

Integrare Simplă cu Lumea Dvs. Wireless

Cu Bluetooth încorporat, puteți utiliza dispozitivele mobile preferate cu GP-6. Redați melodii din biblioteca dvs. muzicală prin sistemul de difuzoare al pianului pentru a le cânta sau pentru a oferi fundal atunci când vă relaxați sau vă distrați. Sau utilizați Bluetooth MIDI cu aplicații de producție muzicală pentru a compune wireless folosind claviatura ponderată sensibilă a GP-6. De asemenea, sunt disponibile porturi USB pentru conectarea la computere și dispozitive de stocare flash, oferind mai multe modalități de a vă explora creativitatea și de a partaja performanțe muzicale.

Aplicația Roland Piano

Aplicația Roland Piano extinde fără probleme experiența GP-6 cu operarea de la distanță de pe smartphone sau tabletă. Selectați sunete, controlați metronomul și utilizați funcția de înregistrare pentru a evalua redarea și a auzi unde trebuie să vă îmbunătățiți. Răsfoiți melodiile integrate în pian și o gamă tot mai mare de selecții pe Roland Cloud, apoi apelați partituri digitale pentru a le învăța în propriul ritm. Și motivați-vă cu funcții de lecție care includ un jurnal de activități cu obiective, jocuri flash card, exerciții de ritm și un program One Week Master care vă ghidează prin învățarea diferitelor piese pentru pian.

Avantajul Digital

Greutatea foarte redusă face ca GP-6 să fie mult mai ușor de mutat decât orice instrument acustic și nu este nevoie de un reglaj profesional sau de altă întreținere regulată. Controlul volumului este la îndemână și puteți conecta căști pentru a cânta oricând, fără a-i deranja pe ceilalți. Metronomul integrat și ritmurile simple vă ajută să vă dezvoltați simțul sincronizării în timpul sesiunilor de exersare zilnice. Și cu modul Twin Piano, puteți împărți claviatura în două secțiuni independente și puteți cânta alături de un membru al familiei, un prieten sau un profesor.

Specificații Roland GP-6 Polished White
Numar clape88
Tip clapePian acustic cu coada
CuloarePolished White
Produse asemănătoare cu Roland GP-6 Polished White