Roland GO:Piano

5
Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
 • Roland GO:Piano
1.369.00
1.190.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
 • Performanță premium într-un instrument compact și accesibil ca preț
 • Claviatură cu 61 de clape de dimensiune standard și sensibilitate autentică
 • Sunetele renumite de pian de la Roland cu polifonie de 128 voci

Roland GO:Piano

Pian Digital Roland GO:Piano

PIANUL DE CALITATE LA CARE SE POATE CÂNTA ORIUNDE

Ați dorit întotdeauna să învățați să cântați la pian, însă nu ați avut spațiu și buget suficient pentru a achiziționa un instrument de dimensiune completă? Roland GO:PIANO reprezintă soluția pentru ambele probleme pentru ca visul dumneavoastră să devină realitate. GO:PIANO are un preț accesibil și este un instrument portabil de înaltă calitate cu ajutorul căruia veți putea învăța să cântați la pian ușor și în mod distractiv. Instrumentul asigură sunetul și simțul pianelor Roland dedicate utilizării de acasă, de asemenea, dispune și de Bluetooth® pentru a putea folosi aplicațiile educaționale de muzică de pe dispozitivele favorite. Dispunând de difuzoare încorporate, funcții convenabile de exersare și multe altele, GO:PIANO este partenerul perfect pentru a începe călătoria în lumea pianului.

Învățați să cântați la pian cu ajutorul clapelor de dimensiune standard

Deși GO:PIANO este extrem de portabil, claviatura sa oferă simțul și sensibilitatea pianelor autentice. Cele 61 de clape au dimensiune și formă standard, de asemenea, au o suprafață care oferă simțul unui pian acustic cu coadă. Această caracteristică reprezintă un factor esențial deoarece va asigura o tranziție lină în viitor când veți începe să cântați la un instrument mai tradițional. Deși veți utiliza un instrument diferit, GO:PIANO va rămâne un pian portabil superb care poate fi folosit acasă sau în timpul călătoriilor.

Sunete de pian de înaltă calitate pentru experiențe autentice de interpretare

Sunetele de pian încorporate în GO:PIANO sunt moștenite de la pianele Roland renumite și dedicate utilizării de acasă. Ca și în cazul unui pian acustic cu coadă, fiecare notă are un caracter propriu, iar sunetele se schimb în funcție de putere cu care apăsați clapele. Caracteristicile pianului vă vor inspira să vă îmbunătățiți abilitățile și să scoateți la iveală talentul dumneavoastră. GO:PIANO include și sunete precum: piane digitale, orgi și altele, permițându-vă să vă distrați și să descoperiți diferite genuri muzicale.

Învățați mai rapid cu conectivitatea Bluetooth

GO:PIANO dispune de Bluetooth așadar vă puteți bucura de beneficiile aduse de aplicațiile educaționale de muzică disponibile pentru smartphone sau tabletă. Există numeroase aplicații excelente și lecții online care vă ajută să dobândiți cunoștințe înainte de a începe să învâțați să cântați la pian cu ajutorul unui profesor. Pentru o distracție și mai mare puteți efectua streaming-ul pieselor favorite din biblioteca de sunete în mod wireless prin difuzoarele unității GO:PIANO sau prin căștile conectate.

Interpretați oricând și oriunde

Datorită designului compact, greutății reduse și difuzoarelor încorporate, veți putea interpreta la GO:PIANO aproape oriunde. Unitatea poate fi alimentată și cu baterii, deci o puteți lua cu dumneavoastră oriunde v-ați duce, chiar și în aer liber. Conectarea căștilor atrage după sine dezactivarea automată a difuzoarelor pentru ca dumneavoastră să exersați în timpul zilei sau în timpul nopții fără să deranjați pe cei din jur.

Funcții convenabile pentru exersare de zi cu zi

Datorită controalelor ușor utilizabile de pe panoul frontal, GO:PIANO vă oferă acces rapid la funcțiile care vă ajută la exersarea de zi cu zi. Există un metronom pentru dezvoltarea abilităților de sincronizare, mai mult, și funcția de transpunere pentru a modifica înălțimea sunetelor. Cu ajutorul recorderului încorporat pot fi înregistrate melodiile interpretate de dumneavoastră pentru a vă evalua progresul sau pentru a le distribui prietenilor.

Abonament gratuit pentru trei luni la platforma online de învățare Skoove

Skoove este o platformă de învățare distractivă și eficientă care oferă cursuri online interactive pentru pian. Skoove vă arată exact modul în care se cântă la pian și vă permite să interpretați împreună cu cele mai recente hit-uri sau piese clasice. Vă învață cum să citiți partituri muzicale, și vă ajută să înțelegeți teoria muzicii în pași simpli.Fiecare unitate GO:PIANO include un abonament de trei luni la Skoove – care valoarează aproape 40 de euro.

Caracteristici

 • Performanță premium într-un instrument compact și accesibil ca preț
 • Claviatură cu 61 de clape de dimensiune standard și sensibilitate autentică
 • Sunetele renumite de pian de la Roland cu polifonie de 128 voci
 • Include și sunete precum: piane digitale, orgi și altele pentru a explora diferite genuri muzicale
 • Bluetooth audio/MIDI pentru a conecta smartphone-ul sau tableta
 • Cântați la el oricând utilizând difuzoarele încorporate sau căștile
 • Metronom, transpunere, înregistrare pentru exersare de zi cu zi
 • Are greutate redusă, este gata de călătorie și este alimentat cu baterii
Specificații Roland GO:Piano
Alimentare prinAlimentator
Clape DinamiceDa
Conexiune pedalaDa
CuloareBlack
Difuzoare2 x 2.5W
Dimensiuni877 x 271 x 82 mm
DisplayLCD
EfecteReverb, chorus
EgalizatorNu
Greutate3.9 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonNu
Memorie internaNu
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape61
PedaleNu
Pitch Bend/ModulationNu
Polifonie128
RecorderDa
RitmuriNu
Rotary ControlNu
SetNu
Silent SystemNu
StativNu
Tip clapePian digital
USBDa

oksana

30.ian.2024

transportabil

E a treia claviatura pe care o am acasa. Primele sunt mai mari, complete si mai smechere, insa prea grele, daca e sa le duc unde am nevoie (34 si 14 kg). Asa ca am ales acest produs care rapsunde nevoilor de baza, fiind usor de dus in spate in husa si mai mic, la 61 clape.. Stiam ca va fi nevoie de mai mult volum la sunet, din specificatii, asa ca am pegatita o solutie de rezerva. Bun de avut la indemana cand pleci undeva.
Livrat in 24 de ore de la comanda.

Sile

16.mar.2023

Perfect.

Produsul este perfect. Livrarea fara cusur. Multumesc.

Neciu

09.dec.2021

Pian electronic

Multumin ,sound studio .Super produsul vostru,recomand cu incredere.

Lili

23.oct.2021

Excelent

Livrare ireproșabilă,pianul este perfect pt începători iar cei de la Sound Studio au fost foarte amabili. Bravoo...

Gheorghe Ardelean

28.mai.2021

Felicitări!

Am primit produsul in timp record. Pianul este peste așteptări. Mulțumim
Produse asemănătoare Roland GO:Piano