Roland GP-9M Polished White

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GP-9M Polished White
  • Roland GP-9M Polished White
  • Roland GP-9M Polished White
  • Roland GP-9M Polished White
  • Roland GP-9M Polished White
89.849.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Roland GP-9M Polished White

Pian Digital Roland GP-9M Polished White

 

Pian Digital GP-9M

Pian Mare Suprem pentru Divertisment și Interpretare pe Scenă

Modelul emblematic GP-9 cu funcții extinse pentru o experiență de divertisment supremă la pian, inclusiv funcția moving keys, ieșiri audio profesionale și o intrare pentru microfon.

GP-9M vă oferă cea mai bună experiență de pian Roland, oferind o expresie muzicală rafinată într-un instrument sofisticat și luxos, care face o declarație maiestuoasă în orice spațiu. Acest pian impresionant include același sunet și caracteristici emblematice ca și fratele său, modelul GP-9, adăugând în același timp funcția moving keys, ieșiri audio profesionale și o intrare pentru microfon pentru a cânta prin sistemul de difuzoare integrat. Acest lucru face GP-9M ideal pentru locațiile de spectacol, unitățile comerciale și proprietarii de case care caută pianul suprem pentru divertisment.

Specificații Standard

Pian mare premium, cu un finisaj elegant și lucios și detalii fin lucrate

Proiectat cu abordarea avansată Piano Reality de la Roland pentru o experiență muzicală rafinată

Generatorul de sunet cu modelare Piano Reality Concert oferă sunet și răspuns autentic de pian mare cu o polifonie nelimitată

Claviatură Piano Reality Concert cu acțiune progresivă cu ciocan, escapement, clape hibride din lemn/turnate cu Ivory Feel, cursă lungă a pivotului clapei și vibrație haptică unică

Tehnologie accelerată de detectare a clapelor pentru un răspuns ultra-detaliat la atingere

Pedale sustain, soft și sostenuto realizate cu precizie, cu modelare damper și suport pentru tehnicile tradiționale

Sistem de sunet de proiecție Piano Reality Concert cu procesare sonoră avansată, componente audio premium și opt difuzoare cu un canal central dedicat

Funcția moving keys pentru operația de redare automată cu biblioteca de melodii integrată a GP-9M, fișiere MIDI stocate pe suport USB flash și melodii descărcate de pe Roland Cloud prin aplicația Roland Piano

Ieșiri stereo XLR pentru conectarea la sistemele profesionale de sunet în locurile de spectacol

Intrare microfon pentru a cânta acompaniați de sunetul pianului  

Panou tactil inteligent cu pictograme intuitive și iluminare de fundal comutabilă

Reglați tonul pianului cu înălțimea variabilă a capacului și două tije de sprijin

Design cu întreținere redusă, care nu necesită niciodată reglare 

Rotile integrate pentru o mutare ușoară și un aspect tradițional   

Conectați un smartphone sau o tabletă prin Bluetooth® pentru a cânta acompaniați de melodiile preferate și pentru a lucra cu aplicații muzicale MIDI

Controlați funcțiile GP-9M, explorați lecțiile și multe altele cu Aplicația însoțitoare Roland Piano

Metronom avansat, recorder și mufe duble pentru căști pentru exersarea zilnică

Porturi USB pentru conectarea la computere și dispozitive de stocare flash

Disponibil în finisaje abanos și alb lustruit

Eleganță Modernă

GP-9M întruchipează eleganța pianului caracteristică prin curbele curgetoare, linii solide și finisaje uimitoare de abanos lucios și alb lustruit. Precum un instrument acustic, capacul poate fi deschis în diferite poziții pentru a regla caracterul sunetului sau închis pentru a crea o suprafață plană atunci când nu este utilizat. Comenzile tactile inteligente din panou oferă acces intuitiv la funcțiile esențiale, după cum este necesar. Și când sunteți gata să cântați, puteți opri iluminarea lor de fundal pentru a elimina distracția și a menține estetica acustică.

Moving Keys

GP-9M dispune de o funcție moving key pentru divertisment la întâlnirile de acasă și locuri comerciale precum restaurante și hoteluri. Apelați melodii din biblioteca extinsă integrată a pianului sau fișiere MIDI prin USB flash, apoi urmăriți și ascultați în timp ce clapele cântă în mod magic. Roland Cloud oferă, de asemenea, o bibliotecă în creștere de melodii care pot fi accesate prin aplicația Roland Piano.

Conectivitate Audio Versatilă

Ieșirile profesionale XLR vă permit să conectați pianul direct la un sistem audio de casă într-un loc de spectacol sau o unitate comercială pentru o acoperire mai largă a sunetului și control independent de la difuzoarele de la bord. Toate sunetele GP-9M trec la ieșiri în mod implicit, dar puteți aloca sunetul dry al pianului, doar ambianța sau redarea melodiei pentru a se potrivi nevoilor dvs. Există, de asemenea, o intrare dedicată pentru microfon, permițând unui interpret să cânte prin sistemul de sunet al GP-9M fără a fi nevoie de un preamplificator extern sau un mixer audio.

Piano Reality

GP-9 este construit pe baza abordării avansate Roland Piano Reality, un ecosistem sofisticat de tehnologii conectate care cuprinde generatorul de sunet, claviatura, pedalele, componentele audio și difuzoarele. Fiecare secțiune este concepută pentru a lucra împreună perfect și transparent, permițând pianiștilor să experimenteze puritatea acestor instrumente minunate cu o expresie și un realism fără precedent.

Ton Inspirator Nesfârșit

Piano Reality Concert folosește cele mai recente tehnologii ale noastre pentru a recrea fiecare element de producere a sunetului unui pian acustic, punând sub degete răspunsul viu și culorile tonale complexe ale unui pian mare de concert. Ambianța modelată este integrată în generatorul de sunet, permițându-vă să cântați în spații realiste, cum ar fi un studio intim, o sală de concert spațioasă sau o catedrală mare. Și cu polifonie nelimitată, notele și rezonanțe sună în detaliu pentru a traduce fiecare emoție muzicală.

Redabilitatea Autentică a unui Pian Mare

Claviatura Piano Reality Concert oferă o expresie nemărginită cu acțiune progresivă cu ciocan, escapement, construcție hibridă din lemn/clapă turnată cu Ivory Feel și tehnologie avansată de detectare a accelerației pentru detectarea precisă a celor mai subtile nuanțe de interpretare. Detaliile fine măresc și mai mult senzația, inclusiv cursa lungă a pivotului clapei și vibrația tactilă care emulează vibrațiile subtile de la corpul unui pian acustic. Pedalele sustain, soft și sostenuto de înaltă performanță completează experiența autentică, oferind senzație ponderată, modelare damper și suport pentru tehnicile tradiționale ale pedalei.

O Experiență Sonoră Complet Imersivă

GP-9M dispune de sistemul Piano Reality Concert de proiecție al sunetului, unde amplificarea multi-canal, circuitele audio premium și procesarea sonoră avansată se reunesc pentru o experiență de pian full-surround. Construcția cabinetului, amplasarea difuzoarelor și unghiul capacului au fost toate reglate cu atenție pentru a oferi aceeași prezentare sonoră îndrăzneață și captivantă ca un concert într-o sală de spectacol. Iar notele se deplasează în mod natural în câmpul sonor imediat în timp ce cântați, reflectând pozițiile fizice ale coardelor pe placa de sunet a unui pian mare acustic.

Personalizați Sunetul și Senzația

GP-9M oferă mai multe sunete de pian mare de clasă mondială, care sunt gata de bucurat. Dar dacă sunteți un pianist cu experiență, vă puteți scufunda în instrumentele Piano Designer încorporate pentru a rafina sunetul și senzația pentru atingerea dvs. personală. Reglați acordul și temperamentul corzilor, reglați fin sensibilitatea claviaturii și scalarea duplex, modelați rezonanțe cabinetului și multe altele. Setările personalizate pot fi rechemate printr-o atingere, o caracteristică excelentă pentru diferiți pianiști care cântă la GP-9M într-un mediu comercial sau într-un loc de spectacol.

Integrare Simplă cu Lumea Dvs. Wireless

Cu Bluetooth încorporat, puteți utiliza dispozitivele mobile preferate cu GP-9M. Redați melodii din biblioteca dvs. muzicală prin sistemul de difuzoare al pianului pentru a le cânta sau pentru a oferi fundal atunci când vă relaxați sau vă distrați. Sau utilizați Bluetooth MIDI cu aplicații de producție muzicală pentru a compune wireless folosind claviatura ponderată sensibilă a GP-9M. De asemenea, sunt disponibile porturi USB pentru conectarea la computere și dispozitive de stocare flash, oferind mai multe modalități de a vă explora creativitatea și de a partaja performanțe muzicale.

Aplicația Roland Piano

Aplicația Roland Piano extinde fără probleme experiența GP-9M cu operarea de la distanță de pe smartphone sau tabletă. Selectați sunete, controlați metronomul și utilizați funcția de înregistrare pentru a evalua redarea și a auzi unde trebuie să vă îmbunătățiți. Răsfoiți melodiile integrate în pian și o gamă tot mai mare de selecții pe Roland Cloud, apoi apelați partituri digitale pentru a le învăța în propriul ritm. Și motivați-vă cu funcții de lecție care includ un jurnal de activități cu obiective, jocuri flash card, exerciții de ritm și un program One Week Master care vă ghidează prin învățarea diferitelor piese pentru pian.

Greutate Redusă, Mentenanță Minimă

Greutatea foarte redusă (188,0 kg/414,5 lb.) face ca GP-9M să fie mult mai ușor de mutat decât orice instrument acustic. De asemenea, vă permite să utilizați instrumentul pe scene temporare și în alte situații în care greutatea este o problemă. Și, spre deosebire de acel pian mare acustic, nu este nevoie de reglaj profesional sau de altă întreținere după mutarea GP-9M.

Mai Multe Avantaje Digitale

Controlul volumului este la îndemână și puteți conecta căști pentru a cânta oricând, fără a-i deranja pe ceilalți. Metronomul integrat și ritmurile simple vă ajută să vă dezvoltați simțul sincronizării în timpul sesiunilor de exersare zilnice. Și cu modul Twin Piano, puteți împărți claviatura în două secțiuni independente și puteți cânta alături de un membru al familiei, un prieten sau un profesor.

Specificații Roland GP-9M Polished White
SetNu
Tip clapePian digital
Clape DinamiceDa
Dimensiuni-
Greutate169 kg
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper, Sostenuto, Soft
Conexiune pedalaDa
Rotary ControlNu
DisplayLCD
PedaleDa
EfecteDa
Intrare microfonNu
StativDa
Difuzoare2 x 25 W , 2 x 20W , 2 x 15W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloarePolished White
Numar clape88
Polifonie256
RitmuriNu
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa


Produse asemănătoare Roland GP-9M Polished White