Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Pian Digital Roland Kiyola KF-10 KW
  • Pian Digital Roland Kiyola KF-10 KW
  • Pian Digital Roland Kiyola KF-10 KW
2 ani

Pian Digital Roland Kiyola KF-10 KW

Brand: RolandRoland
Seria: KF-10 KW
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 18142.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Clape DinamiceDa
Clape gradateDa
Conexiune pedalaDa
CuloareNuc
Difuzoare2 x 30W
Display-
EfecteAmbience, Brilliance
Iesire castiDa
Numar clape88
PedaleDa
Polifonie384
RitmuriDa
StativDa
Tip clapePian digital
USBDa
Roland

Pian digital de artizanat, ce îmbină cabinet din lemn solid, lucrat manual și tehnologia de modelare SuperNATURAL


KIYOLA KF-10, pian la care tehnologia digitală se întâlnește cu tradiția artizanatului. Fiind creat în colaborare, între Roland și designerul de mobilier japonez, Karimoku, acest pian digital rafinat atinge armonia perfectă a formei și funcțiilor: un instrument performant, care devine un element sofisticat în căminul dumneavoastră. Având denumirea care se traduce ca “eleganță și frumusețe”, pianul KIYOLA KF-10 are un aspect unic pe piața pianelor moderne, oferindu-vă un cabinet din lemn, natural, lucrat manual care completează spațiul de locuit și stilul dumneavoastră de viață. Prezența tehnologiei inovatoare de pian digital de la Roland oferă performanța dorită de interpreți de pian, prin caracteristici renumite, incluzând sunetul SuperNATURAL, tehnologia de detectare dinamică prin noua claviatură PHA-50, conectivitate wireless Bluetooth® pentru aplicațiile favorite de creat muzică și o gamă dinamică de difuzoare care umple căminul dumneavoastră cu sunete. Fiind disponibil în finisajele nuc sau stejar pur, și incluzând o pedală și un scaun de pian cu design ergonomic, KIYOLA KF-10 este un pian demn de admirat, de care vă veți bucura.

 

Ieșiți în evidență cu cabinetele Karimoku din lemn, lucrate manual

Fiind proiectat de Karimoku – cel mai mare fabricant de mobilier din Japonia din 1940, exponentul remarcabil al lemnului ecologic, cu emisii reduse de formaldehidă – KIYOLA KF-10 este diferit de alte piane de pe piață. Pianul este fabricat în Japonia din lemn natural, cabinetul lui este subțire, elegant, conturat ergonomic, ce completează spațiul dumneavoastră de locuit ca piesă de mobilier artizanal. Acesta este ideal pentru interpreți de pian care vor să iasă în evidență, pianele au textură unică de lemn, iar cu trecerea timpului lemnul îmbătrânește natural, indiferent de alegerea finisajului nuc (KF-10-KW) sau stejar pur (KF-10-KO).

 

Lemn pur, natural pentru o calitate care poate fi văzut și simțit

Admirația în sine nu este suficientă: veți dori să și atingeți KIYOLA KF-10. Panourile laterale netede și conturate ale cabinetului sunt inspirate din canapele luxoase ale Karimoku, în timp ce picioarele subțiri ale pianului se potrivesc perfect cu spațiul de locuit. Păstrând un număr minim de controale, KIYOLA KF-10 menține aspectul natural, butonul rotativ de volum și toate butoanele sunt ascunse pe o parte pentru a nu vă distrage atenția în timpul interpretării. Capacul cabinetului poate fi utilizat de asemenea ca și suport pentru partituri, fiind un element estetic simplu și compact. De-a lungul anilor vă veți bucura de îmbătrânirea frumoasă a lemnului natural, așa cum v-ați aștepta de la instrumente și piese de mobilier modern și vintage.

 

Construit manual de maeștri ai sculpturii tradiționale japoneze în lemn

Fiind renumiți pentru atenția lor la detalii fără compromisuri și pentru perfecționism, meșteșugarii experimentați Karimoku creează fiecare cabinet KIYOLA KF-10 la fabrica lor din Japonia, care se află în aceeași parte a Japoniei unde sunt situate sediul și fabricile Roland. Apoi cabinetele sunt transportate la Roland pentru asamblarea componentelor electronice interne, difuzoarelor și claviaturilor. Prin folosirea materialelor și metodelor ecologice la fiecare etapă, acestă colaborare asigură o serie KIYOLA etică și de înaltă calitate.

 

Scaun de pian ergonomic ce asigură postura corectă și protejează coloana vertebrală

Petrecând timp îndelungat așezându-vă într-o postură incorectă pe un scaun de pian cu design nepotrivit, care poate fi inconfortabil, și chiar poate provoca durerea articulațiilor, dureri de spate sau poate deforma pe termen lung coloana vertebrală. Pentru a evita această problemă, KIYOLA KF-10 profită de experiența bogată Karimoku în designul mobilierelor – și de cercetări științifice – incluzând un scaun de pian proiectat ergonomic. Fiind studiat și testat de meșterii japonezi, acest scaun are formă arcuită distinctivă ce suportă postura corectă, o suprafață de șezut mai mare, care distribuie greutatea într-un mod mai uniform, și o pernă făcută din spumă de înaltă densitate. Ca rezultat, veți putea interpreta la pian pentru mai mult timp fără disconfort sau fără îngrijorări legate de sănătate.

 

Răspunde la atingerea dumneavoastră datorită tehnologiei de modelare Roland SuperNATURAL și claviaturii PHA-50

Aspectul artizanal al KIYOLA KF-10 nu sacrifică ușurința de folosire. Ridicați capacul cabinetului Karimoku și veți găsi un pian digital cu acea caracteristică SuperNATURAL recunoscută și la modelele renumite de piane digitale LX/HP de la Roland. Spre deosebire de majoritatea pianelor digitale – ce redau un sample de notă atunci când clapa este apăsată – SuperNATURAL recreează sunetul și răspunsul unui pian acustic, recreând toate interacțiunile complexe care au loc în timpul realizării sunetului audibil. Ca rezultat, se obține un ton bogat, intens, cu caracter care răspunde la stilul de interpretare și la atingere. Acesta este completat de patru difuzoare ce oferă sunet pătrunzător, care se trezește la viață. Pianul KIYOLA KF-10 este dotat cu cea mai recentă claviatură Roland, PHA-50; aceasta îmbină panouri laterale din lemn și materiale turnate durabile pentru un aspect tradițional și simț familiar, claviatura nu va fi afectată de probleme de fiabilitate costisitoare. Pentru a încuraja și mai mult interpreții de pian, KIYOLA KF-10 include de asemenea o pedală ce suportă tehnica half-pedal.

 

Conectivitate wireless Bluetooth pentru aplicații utile

Dacă v-ați simțit vreodată neinspirat în timp ce ați interpretat la pian, vă veți bucura de KYOLA KF-10, care (deși are aspect minimalist) poate fi conectat la un smartphone sau tabletă pentru accesarea celor mai bune aplicații de muzică. Controlând aplicația dedicată prin dispozitivul Android sau iOS, veți putea personaliza pianul dumneavoastră prin selectarea sunetelor interne, redarea sunetelor încorporate sau setarea metronomului. Pentru o explorare mai amplă, aplicația Roland, Piano Designer, permite reglarea fină a tonurilor; exersarea devine ușoară cu aplicații precum piaScore și Sheet Music Direct (cu pedala se pot răsfoi paginile). Chiar și atunci când nu interpretați la pian, difuzoarele wireless ale KIYOLA KF-10 redau audio de înaltă calitate de pe dispozitivul iOS sau Android: un alt motiv pentru care acesta reprezintă pianul ideal într-un spațiu de locuit modern.

* Functia Bluetooth poate sa nu fie disponibila, depinde de tara de unde ati cumparat produsul.

 

Creat de Karimoku – specialistul și liderul al mobilierelor de lemn din Japonia

Fondat în 1940, Karimoku este cel mai mare fabricant de mobilier de lemn din Japonia. În Aichi, sediul său central, compania creează mobiliere de lemn premium bazate pe tehnici de sculptură tradițională japoneză în lemn, cu design inovator al echipei de designeri al companiei, precum și în colaborare cu designeri din întreaga lume. Prin controlarea întregului proces de fabricare și distribuire, de la aprovizionarea materiilor prime și fabricare – la vânzări și reparații – calitatea înaltă este asigurată. Condusă de filozofia „Calitatea este prima” și de simțul responsabilității sociale, Karimoku se străduiește să proiecteze produse ecologice care determină un stil de viață îmbogățit și împlinit.

 

Căștigătorul premiului Good Design din 2015

Fiind găzduit de Japan Institute for Design Promotion (Institutul Japonez pentru Promovarea Designului) mai mult de jumătate de secol pentru recunoașterea designului inovativ și îmbogățirea vieții. Premiul Good Design și insigna sa prestigioasă G Mark se acordă numai produselor care excelează atât în estetică cât și în funcționalitate. Îmbinând cea mai recentă tehnologie Roland și măiestria lemnului natural a Karimoku, KIYOLA KF-10 se califică în ambele criterii, iar în septembrie 2015 – chiar înainte de lansarea oficială în Japonia – a devenit titularul acestui premiu prestigios.

Produse asemănătoare