Pian Digital Yamaha P-125 BK BStock

Pian Digital Yamaha P-125 BK BStock

P 125
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
2660.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 221.67 Lei / lună


Distribuie pe

Pianul respectiv B Stock nu are nici o problema care afecteaza functionarea.  Are doar doua mici  zgrieturi pe produs. Produsul este resigilat.

 

Yamaha P-125 BK este un pian digital compact, dinamic si versatil, care imbina performanta incredibila a pianului cu un design minimalist si atragător. Usor de transportat si de utilizat, modelul P-125 BK se constituie intr-un instrument versatil care sa va ofere placerea de a experimenta si interpreta la pian așa cum va doriti. 

Sunetul dinamic, de inalta calitate si raspunsul natural al pianului reprezintă calitatea obisnuita a liniei de piane digitale Yamaha, pastrand in acelasi timp aspectul elegant. Noua functie "table EQ" permite pianistului sa mențina acustica optima, astfel incat chiar daca interpreteaza pe o suprafața dura, plata, poate obtine cel mai bun sunet posibil. Claviatura Graded Hammer Standard (GHS) cu 88 de clape, ofera o atingere mai grea in registrul grav si o atingere mai delicata in registrul inalt, similar pianului acustic.

In modelul P-125 BK poate fi gasit, cu dinamica incredibila si puterea expresiva, adevaratul sunet al faimosului pian de concert PIIIS 9, pe care il reproduce cu fidelitate. Acest lucru poate fi posibil cu ajutorul generatorului de sunet Yamaha Pure CF incorporat, ceea ce face ca pianul sa poarte cu mandrie numele Yamaha.

P-125 este echipat cu piste ”Bass and Drum” care pastreaza tempo-ul corect. Exista o varietate de modele de ritm din care sa alegeti, in functie de sunetul pe care il doriti. Cu noul difuzor bidirectional si cea mai recenta tehnologie acustică, P-125 ofera o experienta unica, in clasa sa de pian, la un pret foarte accesibil.

Claviatură cu 88 de clape cu actionare liniar variabila de tip Graded Hammer Standard Keyboard (GHS)
Generator de sunet Pure CF Sound Engine
24 de tonuri
Polifonie maximă de 192 de note
Functii dual split si duo
Intregistrare Two-track (un cântec)
20 de ritmuri (tobe + bass)
Intelligent Acoustic Control
21 de cantece demonstrative si 50 cantece piano
Efect de reverb integrat
Damper resonance, sound boost, EQ
Port USB-to-host pentru conectare la computer sau dispozitive iOS
Functie metronom incorporată
Functii Tempo / Transpose și Tuning ajustabile
Sistem de sunet incorporat de 2 x 7W
Ieșire linie cu conector 6.3 mm jack (L/R), 2 ieșiri de căști cu conector jack 6.3mm stereo
Intrare de pedală de sustain
Include pedala de sustain, suport pentru partituri si alimentator
Se poate descarca gratuit de pe pagina producatorului, aplicația "Smart Pianist" pentru iPhone / iPad (este necesar cablu de conectare specific, care nu este inclus)
Dimensiuni (W x H x D) 1326 x 166 x 295 mm
Greutate 11.8 kg
Finisaj negruClape Dinamice-
CuloareNegru
Display-
PedaleDa
RitmuriNu
StativNu
Tip clapePian digital